Forumet - Bästa date rape-drogen?

Bästa date rape-drogen?

1159 0 23
Låt oss ponera att du skulle vilja få någon att slockna för ett tag, bli oförmögen att ta hand om sig själv, kanske till och med glömma bort ett visst händelseförlopp, ett namn eller ett ansikte. Vilket drog hade du då använt? Hur fungerar det i samband med alkohol? Tänk på att du inte vill döda någon, så inga "motorsåg mot strupen", även om det också är roligt. Nej, nu ska vi bara få någon att stilla somna in. Vore roligt om ni kunde ta tillvägagångssätt med i motiveringen också - tänk på att det är betydligt lättare att smyga ner en roppe i en drink än vad det är att tvångsinjicera någon med morfin eller attackera någon med en kloroformdränkt trasa. Hur hade ni gått till väga?
Eftersom jag inte vill ha ett mord på mitt samvete så skulle jag naturligtvis valt bensodiazepiner (kliché, jag vet), möjligtvis någon dissociativ drog (som funkar tillsammans med alkohol, givetvis). Droger som är svåra att överdosera, helt enkelt. När det gäller metod är det lite knepigare. Efteråt gäller det ju att ta "bytet" till en säker plats också. Får ta och fundera lite...

Spana också in:

mediakatt:

Propofol - narkosmedel.


Narkosmedel vore nog att föredra, ja. Dissociativa droger, som sagt. Är inte så insatt i vad som lämpar sig bäst, men det lär ju finnas nån substans som funkar bra vid oralt intag. Ett plus är nog om substansen i fråga är potent (sett till mängd, dvs.) och/eller att den har den egenskapen att den knappt smakar någonting, om man nu har tänkt sig att lägga den i bytets drink.
mediakatt:

Propofol - narkosmedel. Försök komma ihåg något om du är medvetslös, liksom. Okej, det bör injiceras intravenöst, men är man smidig går det. Har man dessutom tillgång till en ambulans så är man all set.


Hur lång tid tar det innan den kickar in, då? Nog för att det kan vara knepigt att injicera till att börja med, men låt säga att man kommer förbi det hindret. Om offret kollapsar inom några ögonblick begränsar det ju användandet till platser utan insyn. Det ideella vore ju om offret känner dåsighet eller illamående, så att man hinner dra sig tillbaka med honom/henne (kanske erbjuda en skjuts eller en nypa frisk luft) innan personen somnar in. Ambulans är det ju inte alla som har tillgång till, så att tillämpa dina metoder i praktiken kan bli väldigt svårt.
Hattmakaren:

Det ideella vore ju om offret känner dåsighet eller illamående, så att man hinner dra sig tillbaka med honom/henne (kanske erbjuda en skjuts eller en nypa frisk luft) innan personen somnar in.


Injektion är alltså helt uteslutet. En substans som är aktiv vid oralt intag och som tar lång tid att "kicka in" vore nog att föredra.
hugrmunr:

Ett plus är nog om substansen i fråga är potent (sett till mängd, dvs.) och/eller att den har den egenskapen att den knappt smakar någonting, om man nu har tänkt sig att lägga den i bytets drink.


Absolut. GHB är nog utmärkt i de flesta fall - potent och billigt. Dock har jag hört att smaken inte ska vara någon höjdare. Några drinktips som maskerar smaken? Att hälla det i ett glas rosévin är ju samma sak som att skrika efter att bli upptäckt, men hur tror det att det funkar i en typisk, blaskig fatöl eller i en drink som Redbull/Jäger?
Hattmakaren:

Hur lång tid tar det innan den kickar in, då? Nog för att det kan vara knepigt att injicera till att börja med, men låt säga att man kommer förbi det hindret.


Instant medvetslöshet. Min tanke är att du lyckas få personen till ett någorlunda privat utrymme, injicerar denne med propofol, skriker lite lagom odiskret på hjälp och låtsas ringa en ambulans. Kort senare dyker din kompis upp i en ambulans, ni tar in personen i denne, kör iväg och sedan är det bara att sätta igång. Detta kräver givetvis precision och mängder av förutsättningar som de flesta saknar.

Vill man vara lite mer lekmannavänligt inställd till saken så funkar något som får personen yr och förvirrad först, varpå du hjälper personen iväg till ett mer privat ställe, och injicerar sedan narkosmedlet där.
Leijonsparf:

stilnoct i skapligt hög dos. oförutsägbart, eftersom inte alla reagerar på det på samma sätt, men i kombination med alkohol så är fullständiga minnesluckor helt och hållet obligatoriska. visserligen inget som folk däckar på, direkt, men det är bara roligt.


Stilnoct är absolut ett alternativ, men liksom med narkosmedlen får man begränsa det till platser med mycket liten insyn, eller rent av en lägenhet, då Stilnoct kan få folk att göra de konstigaste av ting. Hittills är det nog det alternativet jag helst avstått ifrån, men det är ju onekligen kostnadseffektivt, och det är alltid en fördel.
Hattmakaren:

Stilnoct är absolut ett alternativ, men liksom med narkosmedlen får man begränsa det till platser med mycket liten insyn, eller rent av en lägenhet, då Stilnoct kan få folk att göra de konstigaste av ting.


grejen med stilnoct och alkohol är att det inte slår till direkt, vilket gör att du kan börja med att droga ner ditt offer, varpå du kan ta det till något ställe som är lite mer diskret. minnesluckor är inte begränsade till efter att det börjat få någon påtaglig effekt.

kan tilläggas att många inte alls börjar bete sig som schizofrena mongon på stilnoct, men just minnesluckor är, i synnerhet i kombination med alkohol, i princip garanterat.