Forumet - bästa dejt aktiviteten

bästa dejt aktiviteten

1455 0 30

Spana också in:

Det är så väldigt gammalt och tråkigt att ge oseriösa svar nu, men ändå så görs det... [rolleyes]. Jag skulle säga att ni träffas nånstans neutralt, som på stan, och sen så bara softar ni och snackar. Ni kan gärna käka glass och sånt där. Överdriv inte första träffen. Film är MVG+ om du kan få henne att komma över.
Gör absolut ingenting som får er att hålla käft! - Ni ska kunna prata med varandra, se hur bra ni klickar osv:)
Jag hade sex med mitt ex första dejten - vi blev ju ihop... men og ju slut efter 3 månader. Vill inte säga att det beror på tidigt sex - men att vänta med det gör själva "jakten" mer spännande:)

Så som dejting aktivitete: Promenad i parken. Fika, stranden, havet. 1 grej som är skitkul är att åka till "övremedelklassområden" och titta på deras hus. Det är roligare än vad det låter - trust me;)
Coffeshop:

typ vad är den bästa saken att göra med en tjej på första dejten?[love][surprised][love]


Gå först och köp glass och ta henne sedan till ett berg med utsikt över staden. Ät glassen, snacka om allt mellan himmel och jord med munnen full av glass, chilla satan, visa penis hehe skoja, åk vidare till ett fik alternativt hem till dig när det blir för kallt. Avslutningsvis... drick te!