Forumet - Bästa hårfärgsmärket för askblond färg?

Bästa hårfärgsmärket för askblond färg?

3247 0 15
Nu ska jag färga mitt hår askblont och vill verkligen få det askblont, och oftast ger olika hårfärgsmärken olika färger på den askblonda färgen, så nu undrar jag om någon av er där ute har använt eller vet vilket hårfärgsmärke som verkligen ger håret en askblond färg? Det beror ju också på vilken hårfärg man har men har ni något bra förslag på märke? Typ loreal, schwarzkopf osv.. Hoppas ni förstår vad jag menar! [bigsmile]

Spana också in:

Nu har jag färgat, och min hårbotten blev helt blond/gulaktig, kan använda silvershampoo och ta bort det gula, det gjorde jag när jag blev blond på salong i våras, då blev de också lite gulaktigt. Men nu går de som en rand runt huvudet och vet inte vilken färg jag ska färga på hårbotten nu för att matcha resten av håret? Färgen på längderna/topparna blev rätt så bra och vill försöka få hårbotten i den färg också. Tips??

Skickar med en bild på hur de blev nu.
Dock så var det mer gulaktigt i verkligheten, nu har jag lagt en blekning där uppe istället så de är platina just nu, så ska jag lägga en ny askblond färg där uppe, kanske blir lite bättre då med tanke på att de är lättare att gå från ljust till mörkare och askblond färg är ju mörkare än platina, längderna gillade jag och så men de var bara hårbotten som var problemet :-)

Men tack ni som tyckte det var snyggt!:)