Forumet - Bästa mobilen för gymnasiet?

Bästa mobilen för gymnasiet?

8070 0 63
Tjo, undrar vilken mobil som är bäst om man vill vara väll förbered in för gymnasiet. Då tänker jag framför allt för att döda tiden till och från gymnasiet. Men också för verktygen.

Mobiler jag funderat på att köpa.

Iphone 4 En stor favorit, dyr som fan dock men det kanske är värt pengarna? Fast kanske man får lika mycket av HTC desire HD? Fast där har vi ju android systemet.. och hur bra är det? Att kunna ha videosamtal kanske är ett plus med Iphones inbyggda frontkamera? Designen på telefånen i grym, men det är som min bror sa (12 år) Jag vill ha en iphone dom är snyggast. Det är som märkes kläder man vill ha den coolaste grejen som är mest inne. Denna telefån ser jag säkert minst 20 om dagen.


HTC Wildfire Ungefär 5 personer i min klass köpte denna nu i jul. Hur bra är den igentligen? Den har ju ordspalt som värkar riktigt kul? Men kan man fixa det på nått annat sätt? Kass kamera jämfört med dom andra mobilerna men man har ju en kompaktkamera, så de e för de perfekta ögonblicken utan den tillgänglig. Men är det värt att satsa på en mobil med en grym kamera som Desire HD:n?


HTC desire HD
Hur bra är denna telefon tycker ni ? Skärmen e ju nice att den e så stor o allt o sen e den lika snabb som en av mina datorer från the old times :)
Är det värt att skaffa surf? Och då vilket packet?
--------------------------------------


Image
Jag går för tele2s abonemang.


Vilken mobil föredrar ni för en 16 åring?
Varför föredrar ni denna mobil?
Vad har du för mobil just nu?

My BIG seacret; Dold text: I am an apple fanboy :/Image

Spana också in:

oliver_953:

om man vill vara väll förbered in för gymnasiet.


[tard]

Hur som helst så bör du först fundera över vilken prisklass du tänkt lägga dig i. Wildfire och Desire HD är inte i samma klass. Om du tänkt lägga dig i den billiga klassen så skulle jag rekommendera ZTE Blade istället för Wildfire. Blade är utan tvekan den mest prisvärda smartphonen på marknaden idag. Ska du ha en mobil med liknande prestanda från ett annat märke får du gå upp i 2.5-3k (Blade kostar ca. 1700).

Om du däremot tänkt lägga 4.5-5k så är Desire HD en av de absolut bästa smartphones du kan få tag på i Sverige. Har inte satt mig in jättemycket i skillnaderna, men eventuellt så är också Samsung Galaxy S med och tävlar där.
Lilla Lady:

älskar min htc desire


Värt pengarna?

Vad använder du din telefon till?

Har du HTC desire HD eller den vanliga desiern? [cute]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Floppsen:

Asså att köpa en ny mobil för att man ska börja gymnasiet va nog en av de sämsta ursäkterna jag hört [tard]


Alla i min snobbskola gör det för gymnasiet [cry]
Jag har en rätt gammal telefon (No touch [n]... ) och jag är ett teknikfreak så de e alltid najs med en ny telefon.

Varför ska det vara en ursäkt?
Vad annars ska man lägga pengarna på? [bigcheers]
oliver_953:

Värt pengarna?


vet inte vad den kostade, fick den av min papi när jag gick ut nian [blush]


oliver_953:

Vad använder du din telefon till?


Allt!


oliver_953:

Har du HTC desire HD eller den vanliga desiern?


den vanliga
kan nämna också att den är sjukt tålig! tappar den i golvet minst 5 gr o dagen och den fungerar fortfarande och ser bra ut [y]
Ok nu ska jag vara ärlig.

Iphone 4:
+ Marknadens bästa respons, marknadens absolut skarpaste mobilskärm (HTC Desire HD kommer inte ens i närheten), marknadens lyxigaste byggkvalitet, grym utomhuskamera, grym musikspelare och mycket bra ljudkvalitet (jag kör ett par riktigt kräsna Sennheiser-lurar och ifånen driver dem helt ok för att vara en mobil) och en grym all-round mobil som gör alla glada. Enormt antal appar också.

- Låst till cp-Itunes (som jag hatar, och många andra likaså), har begränsat filstöd, tillåter inte mycket personliga ändringar på gränssnittet, välj Android om du gillar att leka med utseendet på telefonens gränssnitt, inte den bästa kameran för inomhusbruk. ömtålig och förbaskat dyr!

HTC wildfire:
+ Kompakt, gullig telefon, kör android och htc sense

-Hårdvarumässigt är den betydligt sämre än ifån 4 och Desire HD, sämre kamera, ganska medioker skärm, rätt seg, känns plastig

HTC Desire HD:
+ ENORM skärm, snygg design (enligt mig), snabb och responsiv, kör senaste android, bra kamera (klår dock inte iphone 4 utomhus), precis som iphone 4 är androidflaggskeppen riktigt grymma all-rounders. Kör HTC Sense som är ursnyggt på stor display med alla interaktiva specialeffekter

- Den heter "HD" men skärmen är inte ens i närheten av HD, det är en vanlig WVGA (ingen amoled, som originaldesire) därför är skärmen ganska livlös och otydlig jämfört med desire och Iphone 4. Storleken är otymplig IMO, nästan omöjligt att manövrera så stora telefoner med en hand

Hoppas detta hjälpte, för att sammanfatta: Iphone 4 vinner mjuk/hårdvarumässigt jämfört med de andra två, men folk tycker olika och du väljer det du föredrar då android är raka motsatsen till IOS. Själv kör jag iphone 4 och är väldigt nöjd!