Forumet - Bästa musikspelare till win 7?

Bästa musikspelare till win 7?

2755 0 25
Dan_the_ironman:

är det någon som har några tips på andra spelare?


För ett par år sedan begav jag mig på en quest av astronomiska mått med mål att hitta en tillfredsställande musikspelare. Det gick inte bra.

musikCube var det närmsta jag kom men tyvärr har det stannat totalt i utvecklingen och är nu övergivet open source.

Du kan även testa MediaMonkey.

Spana också in:

Randroid:

foobar lever :(


Foobar är dött som jag vet inte vad :( Cw-hooks funkar väl inte i nya uppdateringen så vitt jag vet, vette fan om det ens finns panels UI till det. Och när man ska ladda hem komponenter har det fan krånglat i flera år nu för att själva utvecklandet är så jävla spretigt att ingen har koll.
Dan_the_ironman:

Cw-hooks funkar väl inte i nya uppdateringen så vitt jag vet, vette fan om det ens finns panels UI till det.


Eh, kan kika.


Dan_the_ironman:

Och när man ska ladda hem komponenter har det fan krånglat i flera år nu för att själva utvecklandet är så jävla spretigt att ingen har koll.


Det har jag däremot inte haft problem med alls under de senaste två åren, allt har bara fungerat. :(
Jag har helt övergett native musikspelare för Google Music. Men om du inte gillar att lämna över alla dina musikfiler till våra överherrar i Mountain View så skulle jag rekommendera Banshee. Tyvärr vet jag inte hur bra deras Windows-version är. Det står på hemsidan att Windows-versionen är ärkemegaalfa, så jag skulle väl inte förvänta mig så mycket, men Linux-versionen är stabil i alla fall.
Randroid:

Eh, kan kika.


Tydligen blev de som gjorde foobar sura över hur folk använde cwb-hooks så de tog bort kod som den behövde för att funka, varpå utvecklaren slutade med alla sina komponenter och tog ned dem från internet.

Åtta:

Jag har helt övergett native musikspelare för Google Music.


Jag har 80 gig musik så, eller hur funkar det?

Åtta:

ndera Banshee.


Gillade det när jag körde ubuntu men blev assur över att man inte kunde markera listan och hoppa till den bokstav vars tangent man tryckte ned.

Redbulls:

winamp är det enda rätta


Avast fuckar ur på det, och Avast brukar inte fucka ur i onödan enligt min erfarenhet, dessutom känns det ganska b nu för tiden.
Åtta:

Om du är audiofil skulle jag nog inte rekommendera det, då jag antar att de inte strömmar i 9000kbps.


Inte direkt, jag tror inte jag kommer höra skillnad på mina vanliga högtalare. Å andra sidan känns det omständigt att behöva ladda upp allt. Finns det app till android hur funkar den?