Forumet - Bästa övningarna hemma

Bästa övningarna hemma

351 0 12
Tänker vara olydig och inte använda söktfunktionen innan jag skapar denna.

Vilka är de bästa övningarna att göra hemma? Har lätta hantlar, men helst utan tyngder alls. Vill inte bli biff, bara lite mer vältränad, så att motionera är redan inplanerat.

Utöver armhävningar och situps vill säga. [smile]

Spana också in:

Tror du att du kommer "bli biff" bara för att du går till ett gym eller har större hantlar hemma? Det låter ungefär som när man frågar en tjej varför dom ligger och kör 30-40 reps med knappt någon vikt alls och dom svarar att dom inte vill se ut som en belgian blue.

Tänk om det hade varit så enkelt att få enorma muskler. Vad menar du egentligen med vältränad? Slank och fin & bra kondis? Sexpack?

Vad?
ClosingTime:

Har tränat på gym och vet att det är lättare att göra framsteg med rätt redskap, ja.


Ehm. Så du gör det medvetet svårare för dig själv genom att använda "fel" redskap?

1: Det kvittar hur mycket du går på gym och plöjer med de tyngsta hantlarna du kan hitta om du inte sköter både kost & sömn också. Att bygga muskler under ett kaloriunderskott är svårt, inte omöjligt men svårt. På dig låter det som att du kommer "bli biff" bara för att du är inne på ett gym. Om det ändå vore så enkelt.

2: Om du nu bara vill bli slank och fin är det fruktansvärt svårt för oss att säga vad du ska göra eftersom vi inte vet hur du ser ut. Är du i dagsläget lite småplufsig så kanske det räcker med mer motion, få bort fettet så blir du nöjd. Är du däremot ganska smal och vill få fram rutorna på magen och lite mer definition på kroppen överhuvudtaget så kanske du måste först bulka dvs. gå upp i vikt och lägga på dig lite mer muskler för att sedan deffa så att de muskler du lagt på dig under din viktuppgång syns bättre.

Typ.