Forumet - Bästa polarn fyller år, sjunga på nattklubb?

Bästa polarn fyller år, sjunga på nattklubb?

1167 0 20

Spana också in:


Draug: ja hoppas de löser sig! Gbg är en grymt nice stad om man ska gå ut. har alltid haft kul när jag vart ute där. Lyckas alltid med något äventyr när jag åker till den staden ;)
Jo tack göteborg är jävligt bra stad att gå ut i! Bara vart i två andra städer som varit bättre o det är stockholm o paris ;)

Draug:
tkr som så med absolut ;) aldrig gått ut i sthlm och paris har jag aldrig varit i men kan tänka mig att det är en upplevelse i sig att befinna sig i frankrike?
Det är en jävla frän känsla o gå ut utomlands i allmänhet. Men ja paris är otroligt skön stad med förutom att dom inte vill snacka engelska..

Reeeetooo: Det är en jävla frän känsla o gå ut utomlands i allmänhet. Men ja paris är otroligt skön stad med förutom att dom inte vill snacka engelska..
Kan tänka mig att det är en helt annat känsla mot att gå ut här i sverige :) aa paris måste va nåt speciellt med att befinna sig i. Jo fransmännen är väll så i allmänhet vägrar prata något annat än franska, dom kräver väll i princip att man ska prata d annars blir dom sura typ :S