Forumet - Bästavän tar avstånd pga min pojkvän

Bästavän tar avstånd pga min pojkvän

1872 0 12
Hej! 
Det är såhär att min pojkvän och bästa vän inte kommer överens vilket tydligen gjort att min bästa vän börjat ta avståd. Jag har flera gånger sagt att dom i alla fall kan försöka lära känna varandra för min skull, men detta verkar inte fungera. 

Min pojkvän har försökt prata med henne och sagt att jag tycker det är viktigt att dom försöker men ändå så vill hon inte.. hon säger liksom bara att hon inte gillar honom pga fördomar osv. Den senaste tiden har jag ocg min bästa vän börjat umgås mindre och mindre så jag frågade helt enkelt om jag har gjort någonting. Hon skyller då på honom samtidigt som jag säger att han och jag inte träffas speciellt ofta så det hindrar inte oss från att umgås. Som svar får jag bara nej jag vet, vet inte vad det är men det är något i alla fall. 

Hon skyller alltså på att hon tar avståd pga min pojkvän som jag älskar otroligt mycket. Vill inte hamna i en situation där jag måste välja någon av dom då de båda betyder så fruktansvärt mycket för mig.. 
Någon som varit med om samma och hur ska jag göra för att försöka lösa detta problem? pls help. 

Spana också in:

Låter märkligt att hon inte kan sätta ord på vad det är. Skulle tro att hon döljer något för dig, kanske inte vågar säga vad hon känner? I ditt läge hade jag nog bara backat. Om hon inte kan ge en anledning till hennes beteende så kan du inte göra så mycket åt saken. Bollen ligger hos henne!
Vissa klickar helt enkelt inte Ledsen Kan vara så att du ser en sak och hon en annan. Att hon nämnde fördomar kan ju ha att göra med att hon helt enkelt inte trivs/litar på honom? Inte alla som orkar bry sig om att ta sig förbi det Söt 

Men det ger inte riktigt svar på varför ni inte kan umgås bara ni två Ledsen
Hon kanske är avundsjuk på eran relation. Ni kanske träffad varandra oftare än du tror eftersom nya par vill oftas träffas hela tiden. Du säger att du älskar din pojkvän, vilket din bästis kanske märker och är då rädd att förlåra dig. Har du haft pojkvän innan, för allt kanske är nytt för henne å dig.
  Eller kan det vara så hon vet något om honom som hon inte vill eller vågar säga till dig. Och du som hennes bästa vän får henne tro att det bara räcker med att säga att hon ej gillar honom. För att du ska sluta vara ihop med killen. Men istället vet du ej vad du ska göra och det gör henne besviken.