Forumet - Bajs - vi som tänder på det

Bajs - vi som tänder på det

7243 0 40
Att tända på bajs och att njuta av att bajsa på sin partner är något som man inte direkt skyltar med i dagens samhälle. Hur lägger man ens fram till sin partner att ens högsta önskan är att få stå gränsle över hennes ansikte och bajsa på henne ?

Jag har ändå sen jag varit 12 älskat bajs, men har aldrig vågat berätta det för någon. Tanken att någon skulle berätta det för alla mina vänner är det som avskräcker mig.

Jag drömmer om att jag och min partner båda bajsar på oss i sängen och sen ligger och rullar runt i det, sen börjar vi massera och slicka våra bajsiga kroppar. Vi har sen helt vanligt sex i den nerbajsade sängen. Jag drömmer även om att få bajsa på min tjej, helst över hennes bröst eller i hennes mun, när jag har bajsat klart ska hon bli ledsen över att det inte finns mer och därför bajsa själv och gärna smeta in sin kropp i det.

Jag antar att det här låter helt jävla sjukt för dom flesta, men vafan ska jag göra :S ja tänker liksom på det hela tiden.

Jag vill berätta det för min tjej men vet inte hur .. jag kan nog med 99% säkerhet säga att hon inte kommer ställa upp på det, men det skulle vara väldigt skönt om hon visste sanningen.

Spana också in:

"Cool story, bro is the ultimate shut down down to faggotry, obvious trolling, and tl;dr infecting the internets, to which there is no response. It simultaneously acknowledges the given failure, shows moderate approval, and conveys the fact that nobody cares. Some believe that the meme originated from /v/, while others believe that it originated from the YouTube Poop forums, however nobody cares about that either."
Hej.
Jag skulle vilja säga att vad du känner är accepterat hos mig. Jag känner likadant. Jag bajsade en korv en gång som jag brukar använda genom att lägga den i frysen i en timme och sedan trycka upp den i min fitta. Där låter jag den ligga och tina tills den löses upp av min fittsaft. Då pressar jag ut allt igen och lägger resterna som är kvar i en kondom som jag sedan lägger tillbaks till frysen.
Drömmer även om att bajsa i någons hår och sedan gnugga in det riktigt rejält för jag tror att bajs är mjällförebyggande.

Mvh