Forumet - Bajsande/fisande och relation

Bajsande/fisande och relation

4834 0 32

http://baws.se/kvinnor-skams-for-att-ga-pa-toaletten-i-en-ny-relation/

(taggarna funkade ej obs)

I början av alt tre och fyra ska det vara ett "d" men det förstår ni nog.

Senast ändrad 5 Nov 2013, 13:11 av André Vifot Haas

Spana också in:


isola: jo det är ju lätt säga så men så funkar det ju inte. vi är ju tränade att se sådant som fult och oattraktivt.
det är oattraktivt, och just därför ser jag inget fel i att undvika det om det går, det är ju inte särskilt svårt att lägga papper i toalettstolen. men att det är oattraktivt och att man döljer det pga det betyder ju inte att man behöver skämmas för det, eller att det är omöjligt att göra. jag undviker det eftersom det inte är särskilt svårt och jag trivs bättre så, men skäms inte.
annat svar: kan gå på toa och göra nr 2 trots att min partner är inom hörhåll. Men, föredrar att försöka att inte låta så mycket. Brukar dock inte ha vattenkranen på osv. Man ska vara miljövänlig har jag hört. 

A


Skulle nån av oss råka fisa eller så är det nog ingen fara. Men det är inget vi brukar syssla med så mycket.

isola: Jadå, vi kan/kunde fisa helt ogenerat framför varandra också (tjej)6.3%
Tryckte dock på fel! Men ja hade varit lite jobbigt att bo ihop annars, men i början var det jobbigare, speciellt eftersom han bodde i en minimal 1:a så inget man gjorde var direkt lätt att missa, men gick över rätt fort i och med att jag ofta var där veckor i sträck!

Tror däremot jag under snart 2,5 år varit lätträknade gånger på toa överhuvudtaget även bara kissat hos hans mamma, tror de ryms på 1 hand och vi är där rätt ofta :P