Forumet - Bajskorv.

Bajskorv.

1938 1 52

Imorgon börjar dumma skolan igen efter det sköna men korta lovet. Det är bajsigt, eller hur? Känner mig inte sugen på skola. Ännu värre med praktik Gråter kommer nog bi underkänd där med och då får jag inget gmnasiebetyg Gråter

Senast ändrad 4 Nov 2013, 10:19 av André Vifot Haas

Spana också in:


Gruvan: 2 kol 4 skol så ska vinkla persienner imorgon :))
Förvirrad
Järnmamman: Ahapp, kötta vafan det är väl jävligt onödigt att inte ta examen när du ändå lagt ner så jävla lång tid på det.
Jo visserligen men de är störande och jag är envis.reben: de e väl kul o komma ut i arbetslivet o se hur de går till på riktigt =)
Hahahahaha.

Nej, verkligen inte. Hatar arbetslivet (slaveriet.) vill ha evig frihet.passaro: kötta som faaan och sluta med interpunktion i rubriken
:(Hjärtlös: jag har saknat mina klasskamrater :/ <3
Önskar jag hade trevliga klasskamrater att sakna Ledsen


S3ON: går du fortfarande i gymnasiet?  är inte du typ 92:a? Trodde inte man fick börja om man var äldre än 18 lr nåt
Japp, jo är 92a :) Haha nej man får gå flera extra år. Fast de sa till mig att detta var sista, hade inte fått gå om mer. 

patrick bateman:
Förvirrad
Jo visserligen men de är störande och jag är envis.Hahahahaha.

Nej, verkligen inte. Hatar arbetslivet (slaveriet.) vill ha evig frihet.:(Önskar jag hade trevliga klasskamrater att sakna Ledsen


Japp, jo är 92a :) Haha nej man får gå flera extra år. Fast de sa till mig att detta var sista, hade inte fått gå om mer. 
Hur många gick du om? Hur många år yngre än dig är de du går med? (sry, e för trött för att räkna simple matte i huvudet) Cool

S3ON: Hur många gick du om? Hur många år yngre än dig är de du går med? (sry, e för trött för att räkna simple matte i huvudet)
Hm, minns knappt. Haha lugnt, kan räkna. De jag går med nu är 95or tror jag. Jag har gått om 3 år alltså. 
reben: praktiken i gymnasiet var den bästa tiden i mitt liv. hade velat vara där för all tid.
Nice. Önskar det var så hos mig. 
Hade Sverige varit USA hade jag förmodligen inhandlat ett vapen och lekt pang pang med idioterna på min praktikplats för att sedan säga adjöken till världen jag med. Typ så känns det där, varje dag.