Forumet - Bakfyllekosttråden

Bakfyllekosttråden

877 0 20
Nu vet jag inte om det redan finns en tråd som behandlar detta ämne; UMs sökfunktion lämnar väldigt mycket att önska. Jag hade hur som haver tänkt att vi i denna tråd skall diskutera och rapportera vilken bakfyllemat vi inmundigat, gärna med fotografier, sensationsbeskrivningar - ehuru det svenska språket dessvärre är relativt fattigt på gastronomirelaterade ord - men också förslag et cetera.

Alldeles nyss åt jag: två rostade mackor med ost (inte så jävla gott faktiskt), jordgubbar som min kära mor själv har odlat och en kanelbulle hon bakat, samt pistage- och cashewnötter. (Bild finns nedan, dock av dålig kvalité.) Till detta såg jag en dokumentär om Amazonas regnskogar som för tillfället ligger uppe på SVT-Play. Jordgubbarna var små, mycket saftiga och helt jävla underbart goda - ypperlig bakfyllemat, rekommenderas sålunda varmt.

(OM TRÅD REDAN FINNS, VAR GOD HÄNVISA MIG TILL DEN)

Picture0009.jpg

Spana också in:

Nachac:

rätt fascinerande. Var bakfull häromdagen och drack rätt mycket vatten för att det skulle gå över, utan märkbar effekt. Sedan drack jag ett halvt glas juice. Gjorde underverk.


det är juice som gäller, så är det bara.
vet inte varför.
ska undersöka detta fenomen tror jag.
Ja, juice är guld värt dagen efter en ordentlig fylla! Dricks företrädesvis direkt ur paketet, i så stora klunkar att man nästan, bara nästan, kvävs.

Monty Cantsin:

banan-anans-jordnötpizza med bearnaise


Och det smakade, ja? Klä gärna smakupplevelsen i en väl avvägd orddräkt! [smile]