Forumet - Bakgrundsstrålning och myrornas krig

Bakgrundsstrålning och myrornas krig

337 0 17
Visste ni att en viss del av det man ser när man kollar på myrornas krig på en TV-apparat är s.k. kosmisk bakgrundsstrålning? Den kosmiska bakgrundsstrålningen är ett eko av Big Bang. Därför är det viktigt att vända på tidens riktning och återgå till stadiet före Big Bang, så att myrorna en gång för alla försvinner och jag får ro.

Image

Spana också in:

Det du säger stämmer enni, men det räcker dessvärre inte med ett par dagar. Myrorna kommer inte ge upp så lätt, vi behöver skapa en gigantisk bitmap som vi kan skicka in i sladdarna till varje TV-apparat på jorden. Det kommer vara vårt bästa försvar.

Det viktigaste är att myrorna inte kommer in i de där nya 3D-TV-apparaterna som nu finns, för då blir de dubbelt så starka. Vi måste göra nåt nu!
Detta kommer nog ta ett tag. Låter avancerat att skicka in i TV:n... Första prioritet bör kanske vara datorapparaten. Den har myrorna inte lyckats ta kontroll över, här finns dåligt med skydd mot låga intressemönster. Att attackera myrornas metoder slår dem ur spel och förvirrar. Sådant kan leda till insikt.