Forumet - Bakis och behöver bortförklaring NU

Bakis och behöver bortförklaring NU

1673 0 6
Drack väldigt mycket igår och hade planerat att vägen hem skulle nyktra upp mig lite. Vägen var ca 40-50 minuter ändå. Hade glömt mina nycklar som den idiot jag är så mamma fick gå upp mitt i natten och låsa upp för mig. Väl påväg in kollade hon på mig och frågade om jag druckit, jag sa nej på direkten. Sen sa hon "Är du säker? Lovat du?" Och jag sa JA. Sedan förklarade hon att mitt hår luktade sprit vilket det såklart gjorde! Pinsamt. 

Nu vet jag inte hur jag ska förklara mig när jag går ur sängen?? Hjälp mig, de gångerna jag har varit såhär full har jag sovit hos kompisar!!

Hjälp mig skaffa en historia tack heheh
Stå ditt kast och berätta sanningen istället. Du kommer vinna på det. Bättre att de vet om det så det inte blir samma shitstorm om de får höra det från annat håll. (Typ polis eller någon kompis förälder)
Sen känns det väldigt tydligt på andedräkten om någon har druckit, även om man själv inte känner det.
Lycka till att förklara varför din andedräkt stinker alkohol och du har varit "nykter".Oskyldig

Spana också in:


Onlyme_: Tror faktiskt din mamma fattar hur det ligger till. Föräldrar förstår mer än vad man tror, de har också varit unga liksom. Nu vet jag inte hur gammal du är, men vore det verkligen så illa om hon visste sanningen? Kan vara skönt för föräldrar, och även dig, att veta vad som händer. :) 
en mamma märker sådant, fan morsan märkte direkt när jag bara hade smakat på en öl haha sen så ja dom fattar iaf dom flesta
men du går helt enkelt ner o säger förlåt o förklarar som det är precis som aj fick göra när det kom en räkning på 2000kr för at jag ringt nåt sexnummer grej när jag var 14 15 hehe, ja sa bara som det var o att jag inte fattat att de gått åt 2000kr, de betalades med min pengar så ja gjorde inte om det heller, så bara säg som det är för hon måste ju fattat det när de luktar liksom