Forumet - Bantningsforum?

Bantningsforum?

412 0 38
Chicago:

Det som är bra med det är att det finns ett ÄS-forum. Och isåfall kan man flytta trådar dit som inte passar in på Bantning.


Tänkte rekommendera dig att skaffa blogg här, eftersom just det verkar vara populärt när man vill prata om "bantning". Noterade dock att du redan testat den metoden... [rolleyes]

Spana också in:

XMinGrönaLampaÄrDödX:

- Jag bantar! Det går bra!
- Good for you!!
- Tack!


Nej men kanske mer "Jag har kört med GI i tre månader och nu har jag slutat gå ner i vikt. vet någon hur jag ska bära mig åt?" eller nåt liknane. och man kan få tips på NYTTIGA recept.


uppenbar:

Pro-ana är inte tillåtet. Bara så du vet


Jag har BMI 29 (Hade 32) tror du att jag tror på pro-ana. och vem tror att jag har äs. damn!

Knak och brak:

Slå dig ner hos viktväktarna vettja.


Jag slog mig ner där för 2 månader sen tack för infon.
Chicago:

Jag har BMI 29 (Hade 32) tror du att jag tror på pro-ana. och vem tror att jag har äs. damn!


For your information så kan man ha en ätstörning oavsett vikt.

Naturligtvis kan man diskutera hälsosam viktnedgång i forumet. Du skriver dock "bantning" vilket har en oerhört dålig klang och som antyder att det handlar om ohälsosamma dieter osv osv.

Vill du starta en tråd om din viktnedgång så är det ju helt okej. Vill du däremot skriva om grapefruktdieter och annat som kan påverka folk med ätstörningar negativt så får du söka dig någon annanstans.

Personligen kan jag rekommendera viktklubb. Där finns ett forum för alla som håller på att gå ner i vikt och man stöttar varandra, hjälper varandra och finns där för varandra.

Lycka till.