Forumet - Bantningspillret ALLI !

Bantningspillret ALLI !

4741 0 31
jag visste inte riktigt vart jag skulle skriva om detta, tyckte att det kanske passade bäst här:
Nu är det så här att det har kommit en ny bantningspiller som heter ALLI. Många känner igen den redan.

Medlet hämmar kroppens fettupptag och utlovar en viktnedgång som är 50 procent högre jämfört med enbart diet.
Alli är både ett kostprogram och ett receptfritt läkemedel för viktminskning. Alli hindrar omkring en fjärdedel av det fett du äter från att tas upp av kroppen.

Jag har två frågor :
1. kan jag ta ALLI samtidigt som jag tar DULCOLAX? jag är beroende av dulcolax och måste ta det.
2. mitt BMI ligger väldigt långt ifrån 28. kan jag ta den ändå ? det står att den är avdess för vuxna med ett BMI på över 28. vad händer om jag tar det då?

Jag vill verkligen testa detta! jag behöver gå ner ungefär 4 kilo och det vill jag göra SNABBT. vad tycker ni?
Du tjejen, Läkemedelsverket är beredda att dra in receptfri-statusen på Alli om det kommer in rapporter om ätstörningspatienter som dig (?)! Det är LIVSFARLIGT att använda Alli om man har en ätstörning. Knäppt nog glömde de bort att skriva det i FASS den här gången, på alla andra bantningsmediciner som Xenical etc. så står det världens varningar på 15-20 rader om just fettblockerande mediciner och ätstörningar...

Spana också in:

enhimmelskdrog:

om dom tycker att det är dåligt är det antagligen inte bra, så varför tar du det?


jag fick det i rumänien när jag var där . ingen berättade att man kunde bli beroende av det. Jag har alltid lidit av förstoppning och detta funkade ju jätte bra. När jag kom tillbaka till sverige kollade jag upp det i apoteket och stod att man kunde bli beroende och om alla biverkningarna. Men då var det redan försent och jag kunde inte gå på toa utran de.
enhimmelskdrog:

men om du tar en tablett så går du ju inte på toa själv


ja men hon menade att jag skulle ta en tablett varje dag och gå på toa varje dag så att min kropp vänjer sig. i alla fall så hade hon fel, jag vet inte hur jag ska förklara detta för nu när jag tänker på det så fattar jag själv inte vad hon menade [chocked] hahaha