Forumet - Bara bråk hela tiden..

Bara bråk hela tiden..

1101 0 2
Vad gör man när man bara bråkar med sina föräldrar HELA tiden.. vill säga upp kontakten med dom när jag fyller 18.
orkar inte mera vill bara ta livet av mig varje dag för att dom bara är emot mig hela tiden.. 
orkar ju inte mera.. de är som att bli nertryckt om och om igen av vuxna.. är 15 snart 16 och står inte ut längre..
blir även mobbad i skolan, har anorexia.
äter men såfort någon säger något elakt så känner jag bara ” Nu åt jag aldeles för mycket, jag hade inte behövt dedära” och jag orkar inte mera nu, vill bara bort. Vill anmäla mina föräldrar men känns endå som om dom inte gjort något, finns ju lixom barn/ungdomar som blir sexuellt utnyttjade av deras föräldrar då känns mitt problem så litet och oviktigt. Men mår piss av att behöva vara såhära..

Kommentarer (1)

  1. Kan relatera med dina problem. Du har rätt att få hjälp och stöd från socialtjänsten för barn och unga i det fallet. Ta hjälpen Innan du hamnar på gruset. Det gjorde jag. Nu skiter Soc i mig eftersom jag anses vara vuxen lagens namn.

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Folk trycker ner dig för att få dig att må dåligt, för att få dig att äta mindre och styra dig. Därför ska man bry sig mindre om vad de säger, ignorera de och tänka ''bra att jag åt lite extra, hoppas att jag går upp i vikt, jag är inte alls tjock, tvärtom, jag behöver mer'' osv. Tänk positivt och ignorera elaka kommentarer, svarar du de inte får de ingen bekräftelse och då är det inte roligt att ge sig på dig. Sköt om dig! Hjärta
Även jag bråkar med mina föräldrar.

Vill anmäla mina föräldrar men känns endå som om dom inte gjort något, finns ju lixom barn/ungdomar som blir sexuellt utnyttjade av deras föräldrar då känns mitt problem så litet och oviktigt.
Samma här.
såfort någon säger något elakt så känner jag bara ” Nu åt jag aldeles för mycket, jag hade inte behövt dedära”
Det är helt fel tankeprocess