Forumet - Bara helt tyst.. är jag ensam?

Bara helt tyst.. är jag ensam?

1677 0 5
Bara helt tyst aa.. ät 15 år oxh känns som om jag inte får göra något för mina föräldrar, knappt prata.. eller säga ut ilska är rädd för att någon ska höra mig gråta, rädd för vad andra ska tycka om jag säger fel.. vågar inte göra något.. är inte blyg men blir ju blyg av att vara såhära.. vågar inte ha musik på i mitt rum ifall mina föräldrar hör, eller prata i mobil med mina kompisar... eller vara med kompisar.. vågar inte göra något! Vill ju inte vara sån, jag ÄR inte sån! Hjälp mig:(!  Någon mera som oxå inte vågar göra något hemma.. har jätte mycket energi som jag inte vågar visa..

Spana också in:


Anonymamjag: Bara helt tyst aa.. ät 15 år oxh känns som om jag inte får göra något för mina föräldrar, knappt prata.. eller säga ut ilska är rädd för att någon ska höra mig gråta, rädd för vad andra ska tycka om jag säger fel.. vågar inte göra något.. är inte blyg men blir ju blyg av att vara såhära.. vågar inte ha musik på i mitt rum ifall mina föräldrar hör, eller prata i mobil med mina kompisar... eller vara med kompisar.. vågar inte göra något! Vill ju inte vara sån, jag ÄR inte sån! Hjälp mig:(!  Någon mera som oxå inte vågar göra något hemma.. har jätte mycket energi som jag inte vågar visa..
Tips, ha hörlurar. Fråga dina föräldrar om de skulle störas av att du pratar med en kompis i telefon.
Dina föräldrar borde inte störas av att du pratar med kompisar, ingen vettig förälder skulle störas av det iaf. Klart du ska bjuda över någon kompis, ska de komma över och äta fråga föräldrarna först bara. :) Säg att du har jättemycket energi till dina föräldrar och att du vill saker typ ha kompisar över osv. :)