Forumet - Bara jag som känner mig extreeemt singel?

Bara jag som känner mig extreeemt singel?

2263 1 25
Under det senaste halvåret då har jag känt mig mer singel än någonsin, 16 år nu och fortfarande inte haft en enda riktig förhållande. Vill ha någon och kramas med, kolla på film och mysa med. Men är samtidigt rädd för kärlek, även för att alla i min ålder i min stad har någon sorts ”koppling” till varandra, man har lixom hört varandras namn och man har oftast gemensamma vänner. Vilket suger. Någon mer som känner sig singel?

Spana också in:


Lazarus: Jag känner på ett liknande sätt som du, men jag är osäker på om jag verkligen vill ha ett förhållande eller inte. Det verkar som att man ger upp en del friheter som jag tycker om att ha och jag är inte säker på om det är värt att ge upp dem för att vara tillsammans med en tjej.
Vilka friheter dådå? Nu ble ja nyfiken..
tror du att du vill ha en partner av genuin vilja, eller för att du känner ett behov att kompensera ensamheten med kärlek från en partner? det ena behöver nödvändigtvis inte exludera det andra, men anledningen till varför jag frågar är för att det är väldigt lätt att dras med i flyktbeteenden när man känner sig ensam

enligt mig låter det som att du suktar efter en viss gemenskap men att du inte riktigt vet hur du ska ta dig tillväga för att bli en del av den, och att det har skapat en känsla av utanförskap. men vad vet jag, det hade kanske varit gynnsamt för dig att ha en partner om det ökar trygghetskänslan och självförtroendet? eller så hade det inte varit det utan du hade kanske bara behövt en stabil och välkomnande umgängeskrets?

jag är singel men har valt det själv, eftersom jag trivs bäst att leva utifrån mina egna villkor. har en tendens att friendzona de som visar intresse, men det har helt enkelt att göra med att jag inte har behov av en partner. "det där extra" i vardagen får jag av min familj, mina katter å mina vänner liksom

Ey det e jag: Under det senaste halvåret då har jag känt mig mer singel än någonsin, 16 år nu och fortfarande inte haft en enda riktig förhållande. Vill ha någon och kramas med, kolla på film och mysa med. Men är samtidigt rädd för kärlek, även för att alla i min ålder i min stad har någon sorts ”koppling” till varandra, man har lixom hört varandras namn och man har oftast gemensamma vänner. Vilket suger. Någon mer som känner sig singel?
Är i samma ålder, och kan garanterat att jag har haft samma känslor som dig. Kärlek är väldigt komplicerat i vår ålder helt ärligt. Har bestämt mig för att inte ha någon kille på ett långt tag framöver eftersom förhållande i vår ålder vi är i nu bara är tillfälligt, och gäller inte i framtiden. Du är inte ensam med att känna såhär, letade också efter kille innan men tyvärr blev det inte något eftersom han inte kände sig redo?. Iallafall det jag vill komma fram till är att du borde ta de lugnt låta tiden gå och sedan låta kärleken komma till dig, annars är det lätt att du blir sårad.

Ey det e jag: Under det senaste halvåret då har jag känt mig mer singel än någonsin, 16 år nu och fortfarande inte haft en enda riktig förhållande. Vill ha någon och kramas med, kolla på film och mysa med. Men är samtidigt rädd för kärlek, även för att alla i min ålder i min stad har någon sorts ”koppling” till varandra, man har lixom hört varandras namn och man har oftast gemensamma vänner. Vilket suger. Någon mer som känner sig singel?


Jag är 14 år. Jag fattar hur du känner dig liksom.

Men jag är också väldigt singel fast har jag vänner du vet.
Har haft fyra kortare förhållande som varat mindre än 1 månad och ett längre förhållande som varat mer än 5 år. Just nu lever jag singel och jag stortrivs ärligt talat med singellivet. Nackdelen med singellivet är avsaknaden av fysisk kroppskontakt, kramar, värme och sex. Fördelen med singellivet är att jag helt och hållet kan styra mitt liv själv utan att någon annan har åsikter om det. Vill jag gå och lägga mig efter jag kommer hem från jobbet och sova några timmar så kan jag göra det utan att någon tycker är "skittråkig". Vill jag inte äta exakt när maten står på bordet klockan 19 utan skjuter matintaget till klockan 01.00 så vill jag heller inte höra att jag är skittråkig. Men som sagt, jag saknar avsaknaden av fysisk kroppskontakt, kramar, värme och sex.  Gråter  Gråter  Gråter

Mitt mål är att innan ingången av år 2022 ska jag vara mångmiljonär dvs jag ska ha ett mångmiljonbelopp sparat i aktier/aktiefonder och med det målet finns ingen tid för en tjej i mitt liv.

Storchen84: Vad är skillnaden mellan singel och "extremt singel"?Skeptisk
Jag tror man kan tolka det som att skillnaden är att "singel" är att man lever självvalt ensam/singel men "extremt singel" är att man mot sin vilja lever EJ självvalt ensam/singel. Att kanske ens högsta önskan/dröm är att träffa en partner.
Det är min egna tolkning.  Blink