Forumet - Bara min familj med alla dessa regler?

Bara min familj med alla dessa regler?

4382 0 57
Hemma har vi regler om exakt allting! OCH dem lackar om jag glömma att fråga någon enstaka gång och blir så .. kan inte förklara.
-Om jag inte stänger en viss dörr hemma, där vi inte har igång värme .. så måste jag betala. Även om jag råkar glömma.
-Måste fråga innan jag får ta ett bad ..
-Måste fråga om jag tex får ta en chokladbit sisådär en lördagskväll eller bara när jag är sugen. (eller något annat som de anser är en jättestor grej om jag bara tar utan att fråga. .)
-Måste be om allt ..

Detta låter löjligt men blir galen, sedan är det fler småsaker! Dampar.

Spana också in:

köttfärssås:

flytta hemifrån?


Måste nog fixa ekonomin till det innan!

mediakatt:

Låter rätt konstigt.


Det är konstigt. Alla mina vänner blir ju fan rädda utav alla dessa regler och hur de blir helt galna när de "bryts" :s

Åtta:

Det där med bad lät lite skumt, men i övrigt så är det väl inte jättekonstiga regler. Jag skulle bli sur om Capture tog min choklad utan att fråga. [sad]


Borde ju inte göra något om de redan har typ 5 chokladkakor och jag äter upp en utav dem på en kväll :( vill ju fan unna mig något NÅN gång i veckan!!
Lundini:

Men känns lite knepigt att jag ändå bor hemma men måste verkligen fråga om ALLT ..


Då låter det ju snarare som om du är inneboende hemma än att bo hemma. Låter lite smånesligt. Fråga om att ta bad kan jag ju förstå om du badar rätt ofta, men det vore väl lättare att fråga hur ofta du får bada (för det är rätt dyrt med varmvatten… jag får bada en gång i veckan typ, skulle jag börja bada dagligen skulle de ju klaga).

Att ta utan att fråga… bor man hemma så är ju sakerna i kylen lika mycket ens egna som mammas eller pappas. Tycker de är lite nesliga: försök flytta hemmifrån.
Åtta:

Jag antar att det inte är hon som inhandlat sakerna. Om hon har det så är det väldigt konstigt, ja.


Mja, om man bor hos föräldrar/vårdnadshavare av något slag som handlar all mat så känns det rätt knepigt att man inte får ta av den. Om det inte är så att man tar det sista av något utan att fråga eller vet att just den maten tillhör en specifik person eller ska ätas senare.
Vad gäller inhandlade saker så är det allas, om det inte är far eller mor som köpt dem för då är det deras och blir således ett jävla liv om man ens petar på dem. Men har inte råd med bättre så bara att stå ut.

Det som inte dödar härdar. försök flytta så snart du kan, det är en befrielse på många vis.
Åtta:

Mjo, lite konstigt om det gäller allt, men jag tycker inte att det är helt orimligt om man är över arton eller så.


Jag tror inte riktigt att jag fattar vad du menar.

Blivande_japan:

tkr iofs ej chokladgrejen är så konstig, i min familj brukar godis vara ngt "personligt" medan all annan mat är "free for all"


Jag vet inte riktigt om min familj har några regler. Brukar mest fråga om jag kan ta saker tillhörande mina föräldrar när det är det sista av något eller om det är en oöppnad förpackning.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


timeisrunningout:

Blir typ tokarg på Olle om han äter något jag köpt och tar det sista. Typ nu när jag kom hem så såg jag att han ätit den sista ostfrallan, och han AVSKYR ostfrallor, medan jag gått och haft sug efter den hela dagen.


Min kära sambo äter i princip aldrig ensam. Det är praktiskt. [party]
mediakatt:

Jag tror inte riktigt att jag fattar vad du menar.


Menar bara att jag inte tycker att det är konstigt att man bör fråga innan man tar någon annans mat. Speciellt om man är "vuxen". Däremot kan jag förstå att det vore lite skumt om man som barn var tvungen att fråga över precis allt, inte bara "speciella" saker såsom t.ex. choklad.