Forumet - Bara ute efter sex?

Bara ute efter sex?

182 0 15
Det är en kille som jag började skriva med för ett år sen, msn och sms. Han var jätte intresserad först och verkade hur gullig och snäll som helst. Sa jämt att jag var söt och gullig och såna grejjer. Så slutade vi skriva efter ett tag och jag vart tillsammans med en annan kille. Jag och den andra killen hade det super bra, han sa jämt gulliga saker till mig, vi hade underbart sex, han förstod mig utan och innan - när jag var glad, trött, ledsen, arg o.s.v, han förstod hur han skulle göra för att muntra upp mig. Han skämde bort mig litegrann. Han var helt enkelt min dröm kille.
Efter ungeför 7 månader med denna kille så vart jag irriterad på att han snusade och drack för ofta (enligt mig). Så jag klarade inte av det, vi gjorde slut. Han sa att jag förtjänade någon mycket bättre.

Detta hände nu för 3 månader sedan. Jag och killen jag var på G med för ett år sen och jag började skriva och bestämde oss för att träffas. Så vi gick på ett urgulligt café och satt och pratade svin länge om allt möjligt. Han kändes så himla rätt. Nästa gång vi träffades så gick vi hem till honom. Och vi kysste varandra. Sen så gången efter det började han ta på mig. Och när vi träfffats ungefär 6-7 gånger så hade vi sex. Efter det har han lixåm hela tiden bara vart och smekt mig överallt, hela tiden ta på mina bröst. Hallå jag vill faktist ha mer utav relationen än sex. Men det känns som att han endast är ute efter sex. Vi kan inte prata om något viktigt nåmer.

Mitt ex och jag pratar fortfarande med varandra. Han säger att killen jag håller på med nu verkar bättre för mig än han var.
Men så känner inte jag.
Den här killen han bryr sig inte om mig alls. Han fattar inte alls om jag är ledsen eller sur eller trött eller något. Han känns helt fel...

Och nu om någon har orkat läsa såhär långt, är det mig det är fel på eller verkar killen helt fel för mig?
Jag jämför bara han med mitt ex. Skämde mitt ex bort mig eller är det den här killen som inte fattar något.
Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, ska jag bryta relationen med den här killen eller?

Spana också in:

Harpyja:

Att du gav upp en sån kille på grund av en sådan liten sak. Dricka jovisst. Men kunde man inte tagit itu med det problemet? Det fanns ju massor av andra saker som vägde mer!


Men det var ett problem som kom tillbaka hela tiden. Vi bråkade om det och han vägrade sluta dricka, eller tagga ner. Jag sa till han att jag inte klarar av denna relation isåfall och så blev det.