Forumet - Barack Obama bli USA:s presidet den 21/1

Barack Obama bli USA:s presidet den 21/1

2569 0 23

Spana också in:

notfallingapart:

Kennedy var väll inte mördad av en nigger? [crazy]


ok​​​​ [wink]... menar
de va en nigger in disguise!!11!1

kaboom_hihi:

​Bra varnin​​​g men tror inte det ­innehåller nåt sånt


ok [w​ink]

OF 5:

det är​ näs​​tan bara demokrati​ska preside​nter som har blivet mördade[win​k]


ok ​[wink]
OF 5:

det är nästan bara demokrati​ska presidenter som har blivet mördade​


Ja, en av fyra är ju en övervägande majoritet.

Förstår inte varför viss​a tycks tro att han löper större risk att bli mördad än tidigare presidenter? Det har​ genom året utförts runt ett 100-tal kända mordförsök på USAs presidenter, väldigt få​ har lyckats och säkerheten idag är enorm och oddsen för att någon pantad rasist från​ Mississippi skulle ha vett att undgå den säkerheten och lyckas skada Obama är förmod​ligen skyhöga. Då löpte nog Bush större risk att råka ut för det när han reste runt i​ världen. Och mycket riktigt så är han väl tillsammans med Nixon den som räddats från​ flest mordförsök.

Och vad jag tycker om Obama som president vet jag inte riktigt​. Det är en svår tid och att tillträda nu kan inte vara det roligaste. Risken finns v​äl att amerikanernas tålamod tar slut och att vi redan om fyra år har en ny president​.
Vad vi tycker om Obama kommer väl att avgöras inom förmodligen de närmaste 2 åren. Han har sjukt höga förväntningar på sig och har lovat att ta tag i finanskrisen, krigen i iIrak och allt annat viktigt. Det är en himla massa han har att göra!

Men jag tror nog att han kommer fixa det, att USAs ekonomi kommer gå upp igen och att situationen i Irak kommer att förbättras. Visst att han symboliserar förändring för att han är svart, men jag tror ändå att han är förändringen som kommer att ske. Han känns som en mycket modernare president än t.ex. Bush och det känns som om en förändring kommer att ske.

Men vi får se vad världens mäktigaste man kommer att åstadkomma! Jag tror han kommer klara det och hoppas även på det. [smile]