Forumet - Barack Obama: Nobels fredspristagare

Barack Obama: Nobels fredspristagare

592 0 86

Spana också in:

Jag tycker det är alldeles för tidigt att avgöra, särskilt med tanke på hans interventionistiska utrikespolitik. Är jävligt tveksam till hans agerande i dessa frågor, men vissa saker har han skött bra so far. Känns dock som lite "mycket snack och ingen verkstad", Guantanamo är fortfarande öppet, fortfarande massa trupper i Irak och så vidare.

Han har möjlighet att göra sig värd av det, men han är inte där ännu, IMHO.
ennie:

för då kanske han vill göra det


Prata om att förändra världen är en sak. Att göra det är något helt annat. Barack Obama har varken bidragit med någonting för att förbättra världen.

T.e.x Guntanamo är fortfarande kvar och även om han har sagt att den sak bort så finns det inga planer på det.Två krig som varken ser ut att ta slut. Han har bara pratat, inte tagit något ansvar för att verkligen få en förbättring.

Så varför ska då han få ett fredspris, vilket innebär att man ska ha förbättrat vi människors situation. Nej säger jag. Det här fredspriset har gått för långt lägg ner skiten istället för att slösa pengar på sån skit.
Capelon:

Guntanamo är fortfarande kvar och även om han har sagt att den sak bort så finns det inga planer på det.


Tja, att han faktiskt signat dokumentet på att det ska bort och att han har en tidsplan för det är väl tillräckligt för att det ska räknas som att det "finns planer på det"? Men jag håller med om att det mest varit prat so far.