Forumet - Barbord

Barbord

311 0 12
Har sökt runt lite på internet efter barbord! Har ett litet kök så det blir snyggare tror jag än att ha ett litet skitbord som jag har nu. Jag hade tänkt mig ett som man fäster i väggen, och som har ett bordsben i andra änden.

Liknande detta: http://www.svenskahem.se/?id=3260&pid=1535

Behöver inte se ut exakt som det, men något i det stuket. Har redan letat runt och har inte hittat några nya för det priset som jag vill betala. Jag hade tänkt mig max 1 500 kronor (för bordet, inga stolar eller något). Skall kolla blocket också när det blir dags att köpa, men tänkte jämföra lite priser först på nya.

Antingen om det är internetbutik eller någon affär som ligger nära Borås, vet du var det kan finnas så uppskattar jag din hjälp!
Limefruit:

vet också att Ikea alltid brukar ha haft, men nu hittar jag det inte på deras hemsida bara därför :S


PlatonicLove:

Tror IKEA har något som är rätt nice. Har för mig att jag såg det när jag var där och kollade runt med min pojkvän. Han funderar på att köpa ett sånt.


Verkar ha utgått från deras sortiment eller något, hittade heller inget när jag kollade nu.

Spana också in:

Buddah:

vet du var det kan finnas så uppskattar jag din hjälp!


Det går ju att beställa ett sådant bord om du går till närmsta sågverk, lr typ Bauhaus lr någon brädgård som har såg som du kan måttbeställa. Jag har sprungit förbi en rätt så nytt byggvaruhus "Hornbach" i Sthlm men som även finns i Göteborg (Borås ligger väl typ utanför Ggb lr?)

Men iaf där har jag sett att man kan beställa bänksskivor som skall sågas med precis en sådan rudning - dvs barbord. Har för mig att de har till rimligt pris och det är enkelt att montera ett ben och fästanordning till väggen.

Annars finns http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=017561&mid=226 för motsvarande peng.
Daybreak:

Det går ju att beställa ett sådant bord om du går till närmsta sågverk


Grejen är ju att jag inte har körkort, så är beroende av att få skjuts om det inte är inne i Borås. Att måttbeställa tror jag ibland till och med kan vara dyrare, men kanske kollar upp det senare om inte annat alternativ finns.

Och Göteborg ligger ca. 6,5 mil från Borås :)

Daybreak:

Annars finns http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=017561&mid=226 för motsvarande peng.


Skall som sagt vara ett som går ut från väggen :)
overdose delusion:

Är du lite händig kan du ju snickra upp ett eget, med bordskiva+list som sitter i väggen+ben. knappast svårt och mycket billigare, i de flesta fall.


Har man såg och grejer hemma så kan det nog gå, men har inte tillgång till sådant. Annars hade jag nog kunnat fixa det :)

Och nu ser det inte ut som att jag kan fixa ett fören i höst i alla fall, så möjligt att IKEA har det hemma då ;>