Forumet - Barn ertappade sin syster i akten, leker ut händelseförloppet

Barn ertappade sin syster i akten, leker ut händelseförloppet

2836 0 16
Jag skulle vilja inleda med att säga att jag är högst seriös med min trådstart, att det hänt, och att jag är nyfiken på hur utbrett detta fenomen är. Jag vill även påpeka att jag hade problem med att välja ut rubrik och att den kan vara knasig.

Nå, nu till vad som hände.

Idag var jag och besökte min syssling som jag träffade senast vid julafton förra året. Hon bjöd på Te och vetelängd och vi samtalade en bra stund om sådant som man brukar ta upp när man hälsar på. Vädret, släkten, hälsan och skolan. Rent allmän dagliga saker. Hennes pojkvän som var på besök nu i helgen var ute och fixade något med bilen. Hon, sysslingen är ett par år äldre än jag har hunnit skaffa sig ett barn, och har en till på ingång. Hennes pojkvän har också ett barn sedan ett tidigare förhållande. Båda deras barn är vid 4 års åldern och passar väldigt bra ihop. Dom är både aktiva och härjar och far runt som pojkar brukar göra. Dom är inte alls relaterade på något vis.

Under besöket var hon väldigt spänd och hade blicken riktad mot barnrummet. Hon slappnade aldrig riktigt av utan flög upp ett par gånger för att kolla till att allt stod rätt till hos dom båda barnen som lekte i rummet. Efter tredje gången så frågade jag henne om något var på tok, Och nu kommer vi till saken... Hennes pojkväns unge hade under den senaste tiden fått för sig att leka "Doktor" med hennes son, och vad det ingick i att leka doktor var att pussa på penisen för att göra honom glad. För håll er i hatten nu gott folk, han hade sett sin egna syster göra samma sak på en annan kille!.

För att förtydliga lite. Han hade ertappat sin egna syster mitt i akten och sett henne suga av en kille och att det gjorde honom nöjd och glad. Men givetvis har en sådan unge inte begrepp om vad som hände. För honom så var det ju att hon "pussade" snoppen och att det gjorde killen glad. På något vis så sammankopplade han hela akten med doktorsyrket, i vilket i barns ögon är att göra människor glada och nöjda. Att tillägga är att systern hans ifråga förnekar det hela medan mamman på sätt och vis erkände det, eller möjligheten att det kunnat ske.

Och nu undrar jag då: Hur utbrett är detta perversa beteende med att ha sex på inte helt privata ställen, där familjemedlemmar eller i detta fall ett litet barn kan springa på dom?
Själv har jag svårt att tro att det skulle vara så utbrett, men är nyfiken av vad andra har att säga om saken.

Och jag säger det en gång till, jag är helt seriös med och hela historien har faktiskt skett.
framtidstron lever:

Han kan ju ha stormat in i hennes rum när hon var i full gång?


Hur han hade ertappat dom framgick inte av historien. gissningsvis stod väl dörren på glänt, men det vet jag inte. vad jag vet är att han hann med att se tillräckligt och bilda sig en uppfattning om läget. Fast det var inte riktigt ett svar på min fråga. Jag vill veta hur vanligt detta beteendet kan tänkas vara, för hon kan omöjligen vetat om att hon var ensam i huset.

Spana också in:

Miljötalibanen:

Och nu undrar jag då: Hur utbrett är detta perversa beteende med att ha sex på inte helt privata ställen, där familjemedlemmar eller i detta fall ett litet barn kan springa på dom?


detta är jag lite orolig för i höst, ska ev dela hus med en femåring som älskar mig jättehögt och jättegärna stormar in i mitt rum utan att knacka. Finns ej lås mig veterligen heller.
Jag vill poängtera att det var mitt på ljusa dagen och helt uppenbart inte bakom stängda dörrar. Visst får man väl kleta på sig själv eller med andra om nätterna, huset behöver inte vara utrymt för det. Och det var just det där med sexet jag hade mina undringar över, jag har det mycket svårt att se något normalt i det beteende systern uppvisade.
Miljötalibanen:

jag har det mycket svårt att se något normalt i det beteende systern uppvisade.


Kan väll inte se att det är onormalt?
Kanske möjligtvis kunnat vara lite olämpligt, dock så är jag övertygad om att hon inte gjorde det inför lillasystern med flit..
Lillasystern kan väll lekt utanför och varit passad av föräldrarna, men att hon fått för sig något och kollat/kikat in i systerns rum?

Om inte annat skulle jag väll kalla det hela oturligt. Men mamman/systern får väll ta och prata med sin dotter helt enkelt? och förklara på ett barnvänligt sätt vad som försegick så inte hon ska behöva ha en snevriden föreställning.
Min gissning är att barnet kanske skulle ha lite frågor, men sen rycka på axlarna och leka något annat.

Om något skulle jag väll kunna ge händelsen beskrivelsen: Otursam.