Forumet - Barnvagnsmaffian

Barnvagnsmaffian

742 0 5
Vad ska man göra med den barnvagnsmaffia som drar runt på stan och som tror att de ÄGER VÄRLDEN? När de kommer in med sin barnvagn på tunnelbanan räknar de kallt med att alla ska flytta på sig. Varför? Det är ju inte vi som tar plats utan dem.
Jag har börjat protestera och många med mig också att dessa barnvagnskörande individer verkar tro att de kan bete sig hur som helst bara för att de vill skryta för omvärlden att tanten i familjen har klarat av att bräka fram en liten snoris.

Jag har varit med om ett par gånger hur dessa kärringar varit snudd på rabiata i olika sammanhang dessutom. När de fått lämna sin vagn vid ingången till en restaurang eller när det är smockfullt på en buss och det är tekniskt omöjligt för dem att åka med.

Men det värsta är ju när det är två tanter som har bräkt fram varsin liten snoris och går sida vid sida och tar upp hela trottoaren. Stanna hemma för h-vete under rusningstiden. Gå ut när det inte är några andra ute.
helga_rovovic:

Men det värsta är ju när det är två tanter som har bräkt fram varsin liten snoris och går sida vid sida och tar upp hela trottoaren. Stanna hemma för h-vete under rusningstiden. Gå ut när det inte är några andra ute.


Det här. Visst, man ska ha respekt och ge yta till mammor vid obekväma situationer som vid ett pendeltåg, på samma vis som man ska ge yta till äldre om du inte har egna synnerliga skäl till att sitta ner.

Men när de går sida vid sida på en trottoar, och förväntar sig att man ska hoppa rakt ut i trafiken för att komma förbi dem. Det är en så fullkomlig brist på respekt att man kan inte bli annat än arg.

Kvinnofolk har också en påtaglighet att gå sida vid sida på vägkanterna också vad jag märkt. Ibland räcker det inte med att en av två står ute i vägen när man kommer utan när det är i en klunga på tre så kan två vara ute i vägen, varav den yttersta står halvvägs mot vägens mitt. Och ingen av dem verkar heller reagera när man kommer där utan fortsätter lugnt att tala vidare om diskhanddukar, gardiner och den charmerande prästen på väg hem från söndagsmässan.
igår när jag och en kompis gick av bussen, han va påväg mot bakdörrgrejen så ba boof! slog en brud ut en barnvagn rakt i magen på honom, han snubblade nästan [crazy] jävla slyna, och därute visade hon ingen hänsyn heller när hon gick ivägen för en, sjukt långsam störd brud, hoppas hon och barnet dör i en komisk olycka så att alla som hör hur de dog instinktivt skrattar

Spana också in: