Forumet - Barnvakt åt slacker-tonåringar?

Barnvakt åt slacker-tonåringar?

659 0 17
Lägger tråden här eftersom jag antar att endel extraknäcker som barnvakter, vilket borde innebära att de har lite koll.

Jag har kommit fram till att det skulle vara schysst att anställa en barnvakt åt mig själv ett par gånger i månaden, som lagar lite käk åt mig, ser till att jag gör läxorna och kanske diskar litegrann och håller mig sälskap och grejor. Eftersom jag faktiskt INTE är en läskig pedofilgubbe, utan en tjej i ungefär samma ålder som barnvakter verkar brukar vara, så borde det väl inte vara alltför creepy?

Fanns det ett företag som förmedlade sådana tjänster skulle jag lätt anlita dem.

Så mina frågor är följande:

Vad kostar en barnvakt?
Skulle en barnvakt kunna tänka sig barnvakta en 18:åring?
Brukar barnvakter laga mat och diska, eller sitter de bara där?


(Snälla observera att jag inte menar något snuskigt alls, och att jag faktiskt är lite seriös i tankegången. Brukar själv släpa hem kompisar som barnvakter, och även barnvakta dem ibland, så läxor blir gjorda och personen blir lite avlastad osv. Det är alltså INTE en fetish-grej...)

Spana också in:

enhimmelskdrog:

eftersom man är vuxen när man är 18 heter det ju inte barnvakt, det blir ju mer som en assistent man får. som blondinbella har [wink]


Mja fast det är ju bara över en kväll liksom, och jag vill ha nån som kommer och ba "KLARA NU GÖR DU KLART MATTEN ANNARS BLIR DET INGET GODIS!!!!" "Tramsfia! Du måste äta upp ärtorna!!!"

(missade kanske det där med att ha en mamma när jag var liten lite [blush])
standby:

Mja fast det är ju bara över en kväll liksom, och jag vill ha nån som kommer och ba "KLARA NU GÖR DU KLART MATTEN ANNARS BLIR DET INGET GODIS!!!!" "Tramsfia! Du måste äta upp ärtorna!!!"


jaha , haha [bigsmile] skulle gärna ha en sån hemma hos mej! men då måste det nog vara en tant, annars skulle jag inte lyssna [smile]