Forumet - Batman vs Superman

Batman vs Superman

8019 1 47
Det finns två coola superhjältar varav en av dem är mänsklig.

Jag pratar såklart om Superman och Batman.

Superman (Kal El) a.k.a Clark Kent kommer från planeten Krypton och skickades iväg av sina föräldrar strax innan planeten förstördes p.g.a inbördeskrig.
Osårbar, snabb som in i sjutton, röntgensyn för att spana in damerna under allt tyg, laserstrålar som sätter eld på brasan.

Batman a.k.a Bruce Wayne. Rik pöjk i sina bästa år som tränat x anta kampsporter och gjrt så att hans kropp tål en och annan boondage-smisk. Playboy Nr.1 i Gotham City.
Med sin fräna Batbil, sina coola tekniska prylar och sin mörka röst svävar han fram på Gothams tak och glider på gatorna när Kommissarie Gordon slår på Bat-lampan.

Image

Spana också in:

Myksa:

Och Supermanfilmen som kom ungefär samtidigt som den "nya" batmanfilmen var ju en total katastrof. Försökte se den men lyckade inte.


Inte särskilt bra nej tyvärr men fanns vissa scener jag gillade iaf :)

- You wrote that the world doesn’t need a saviour
but everyday I hear people crying for one


:')
Knarko:

Han använde kryptonit den jäveln! Fusk då!


I Tower of Babel så använder Ra's Al Ghul ett gäng fällor som Batman tänkt ut för att slå ut alla i Justice League, inklusive Stålmannen. Med andra ord spöade Batman hela Justice League.

I The Dark Knight Returns så spöar Batman (som då är typ 70 år gammal) stålmannen (som fortfarande är lika ung och stark som tidigare), men fejkar sedan sin egen död. Här hade han dock hjälp av några till, men det är rätt förståeligt när han är en gammal gubbe.

I Justice League of America så blir hela Justice League besegrade av ett gäng aliens med superkrafter, varpå Batman sedan spöar hela högen och räddar Justice League. I samma serie så säger Stålmannen själv att Batman är den farligaste människan i världen.

Mvh
Åtta

Image