Forumet - Batteriprocent mobil

Batteriprocent mobil

902 0 14
Tja  när man inte använder Mobilen t.e.x på natten föbrukas batteri procenten då? om man vill spara   ström på telefonen ska man stänga av den varje natt eller  kan  man låta den vara på? tror att min gör av med lite batteri procent under natten är de vanligt? snälla ge mig tips om spara strö på mbilen under natten!

Spana också in:


superpojken: Det är ju klart det förbrukas!
Min sony har en så kallad stamina-funktion som stänger av de flesta funktionerna förutom att ta emot vanliga sms/mms och samtal, när skärmen har varit släckt i 5 minuter. Leta efter en sån i inställningarna
omjag har den på ska jag stänga av mobilen eller ska jag låta den vara på under nattten?

Ruttenfisk:
Skulle tro att det kan slita en del på batteriet i onödan
Dagens laddare (eller telefoner) ska ha något som kallas intelligent styrning, vilket betyder att när batteriet är fullt så laddar den inte. Den kan ladda lite smått då och då dock. 
Men att batteriet ska ta skada ut av att man låter den ladda över natten ser jag som en myt bara. Har alltid laddat mina telefoner över natten och batterierna har inte tagit någon skada utav det. Enda skador mina batterier har fått är vanligt slitage. Vilket händer alla. 

superpojken:
Låt mobilen vara på så att du inte missar några samtal. Notera batteriprocenten innan du går och lägger dig och jämför hur mycket som förbrukats gentemot om stamina-funktionen var avstängd
Under natten så drar Mobilen 8 procent  trots att jag har stamina-modet på är det normalt ska den drar  så mycket fast den är på`?