Forumet - Batteritiden gör mig olycklig

Batteritiden gör mig olycklig

286 0 10

Spana också in:

Åtta:

Det är ganska normalt, beroende på hårdvara, skärmstorlek, batteristorlek, o.s.v.


Det står att batteritiden är ungefär 4 timmar i någon slags manual. Gjorde jag något fel i början när datorn var ny, typ genom att ha i laddaren medan jag använde den till att surfa och kolla film?

Har dessutom energisparläge kryssat..
Renesmee:

Det står att batteritiden är ungefär 4 timmar i någon slags manual.


Då låter 2h efter ett år inte alls speciellt konstigt.

Renesmee:

Gjorde jag något fel i början när datorn var ny, typ genom att ha i laddaren medan jag använde den till att surfa och kolla film?


Mja. Helst ska du ta ut batteriet när du har den inkopplad utan att batteriet behöver laddas.
batterier blir sämre med tiden, men om två timmar känns radikalt för lite så kan du kanske överväga att skaffa en maskin vars uttalade syfte är awesome batteritid. var den mycket bättre i början så kan du överväga att skaffa ett nytt batteri. i regel så håller sig batteritiden högre om man inte använder batteriet konstant, men att byta mellan batteri och inte batteri konstant är i regel mer jobb än det är värt (som jag ser det).
Det är alltid ett problem som många säger ovan.
Så efter ett år så är 2 timmar rätt okej ifall du när datorn är ny hade 4 timmar.
Själv så har jag haft min dator i snart en och ett halvt år och är nere på ett batteri som har ca 20% av vad ursprung kraft.

Jag skulle vilja råda dig till och testa program BatteryBar
( Googla så hitta du en länk ). I det programmet så kan man nämligen efter ett tag ser hur mycket kraft ditt batteri har kvar i jämförelse med när det var nytt.

/ Figaro