Forumet - BDB: I Fokus

BDB: I Fokus

1366 0 37

Spana också in:

snyggkille21:

jag brukar köpa de ägg som är minst. dom är nog skönast för hönan att bajsa ut [blush]


brukar ej köpa ägg.

Lament:

Hur menar du?


att de som lyckas med sitt attentionwhorande bäst är de som är mest framgångsrika medlemmar, eftersom hela den communityn går ut enbart på attentionwhorande.

Lament:

Beror väl på var man drar gränsen för vad som är attentionwhore eller inte.


nej. är man attentionwhore så är man attentionwhore, och sidan är upplagd på ett sådant sätt att den bara drar till sig sådana, helt automagiskt. om inget radikalt förändrats sen jag var inne senast.
Lament:

Då har vi olika åsikter angående det. [cute]


men sidan är ju upplagd för just precis attentionwhorande. först systemet med bevakningar, då det väl iallafall förr syntes direkt på sidan hur många personen i fråga har. fler poäng för effektiva attentionwhores. du kommunicerar med folk genom kommentarer på deras bilder. liksom, wat. och det anses ju vara högstatus att få 200000 kommentarer, så där uppmanas det också till attentionwhorande, genom att man postar bilder med avsikt att de ska väcka så pass stor uppmärksamhet att folk kommenterar dem, eller kanske till och med börjar bevaka en. och det är det sidan går ut på, vilket vi tydligt ser när vi besöker forumet, vilket är helt jävla värdelöst och ofunktionellt, uppenbarligen ingen funktion de lagt ner något krut på. om de inte ändrat sen sist.

ja. attentionwhorecommunityn nummer ett.
mörknäs:

ja. attentionwhorecommunityn nummer ett.


Jaså, det kan jag hålla med om, men tycker ändå att det är en viss skillnad mellan att lägga ut bilder i syfte att visa de man känner än att fiska kommentarer/bevakning från främlingar. I och för sig grundar sig båda i uppmärksamhetssökande.