Forumet - be mine..

be mine..

88 0 4
Godmorgon ! - Detta är första gången jag vänder mig till ett forum för hjälp, So Bare with me! [ops]

Det är så att jag nyligen har träffat en tjej som jag är minst sagt väldigt intresserad av. Har spenderat lite tid med henne, kollat film, pratat osv.
Då vi har samma intressen, humor etc. tycker jag att hon är ett riktigt kap, så jag få denna puma på "fall".

Grejen är den att hon är för närvarande boende 25 mil ifrån min nuvarande hemort, då jag söker ett seriöst förhållande med henne, ses dock detta som ett smärre problem jämfört med att hon är tillsammans med en annan kille sen 2 år tillbaka. Deras förhållande verkar inte vara i bästa kondition, men hon verkar ändå vara relativt hängiven till honom.

Hon är på besök där jag bor och hon bor för tillfället hos en kompis, men vi har haft väldigt roligt tillsammans, denna tjej är verkligen en på miljonen, jag har aldrig träffat någon som henne, Därav min desperation.

Jag har väldiga problem med att tolka henne, hon svarar på ögonkontakt. Men inte på kroppskontakt, te.x - Om vi sitter och kollar på film, gör man ett diskret närmande, så svarar hon inte riktigt, hon snarare drar sig iväg lite osäkert, ungefär som hon inte vet hur hon ska svara. Detta är förstås sjukt vilseledande för mig. Men hon verkar ändå vara intresserad, Då vi har träffats 3 dagar i rad, men i vänners sälskap.

hon åker hem i övermorgon, antar att jag inte kommer få träffa henne något mer om jag inte gör något åt saken.

Hon verkar inte vara mycket av en "Talker" - då hon gärna skämtar och skojar bort ämnen som blir lite för seriösa.

Någon som har några tips på hur jag ska gå till väga? [confused]


Sitter sömnlös klockan 05:20 på morgonen och klurar på detta !

kkthxbai!
wtcircus:

Jag har väldiga problem med att tolka henne, hon svarar på ögonkontakt. Men inte på kroppskontakt, te.x - Om vi sitter och kollar på film, gör man ett diskret närmande, så svarar hon inte riktigt, hon snarare drar sig iväg lite osäkert, ungefär som hon inte vet hur hon ska svara.


Det där är en riktigt knepig fråga. Men min gissning är att hon känner ett visst intresse för dig men får skuldkänslor gentemot sin egen pojkvän, att hon kanske vill visa litegrann att hon gillar dig men ändå inte överskrida någon "otrohetsgräns". Jag hade nog varit likadan som henne tror jag.

Ta tag i saken och säg rakt ut! :) Good luck.

Spana också in: