Forumet - Beatday 09' (indie)

Beatday 09' (indie)

391 0 26
Anledningen till att den här festivalen får en separat tråd är för att det är väldigt härliga band, det är ett väldigt härlit namn på festivalen och maten där verkar vara primärt ekologisk.

Vilka ska dit? :D:D
Var?
Köpenhamn - valbyparken

När?
14 Augusti- 15 augusti

Vilka band?
Mew [y][y][y]
Band of horses [y]
Lykke Li [y][y]
Efterklang [y]
Arctic monkeys [smile]
Basement Jaxx
Choir of young believers [y]
Jenny Lewis
Oh no no
The Ting Tings


Kostnad?
1100 bokad innan 30 april
1400 bokad efter 30 april

Det kommer bli wünerbart. :D
jag åker ner från luleå bara därför.

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Haha, jag skulle allvarligt talat åkt med dig om jag kände dig, men aldrig i livet att jag skulle åka ända ned till, vad som nu finns därnere, DRAKAR, ensam. Helvete då.


Jag vet. Det är jättescary : c känner typ ingen som gillar sån musik heller. Var bor du?

Mawns:

Förtjänar nästan att vara med i den stora festivaltråden faktiskt. Kommer med nästa uppdatering.


good, good :D
Ögon i en plåthink:

Ofta, ska du åka själv? Hur vågar du. Avslappnade föräldrar, som släpper sin unge hundrafemtio mil söderut. Bor i Haparanda.


Jag är i haparanda ofta. Vad heter du? ^^
Jag bor i luleå. Så det är nästan lika långt för mig, jag tror inte jag kommer dit själv - därför fiskar jag efter andra som får åka dit. o: mina föräldrar är dock inte så överbeskyddande. De litar på mig, ifall jag hittar någon annan. ^.^
Anarkandi:

Jag är i haparanda ofta. Vad heter du? ^^


Jag har varit anonym här på UM i snart tre år, och jag är gärna det i tre år till, inget illa ment, eller så. [cute] Om det är nittiotvåor du umgås med här har vi i varje fall med all säkerhet gemensamma bekanta.

Men vadfan, så det är inte tillåtet att ta med egen mat dit, ens. Då är det inte en chans att jag sätter min fot där, om de inte har veganmat. Bah.
Ögon i en plåthink:

Jag har varit anonym här på UM i snart tre år, och jag är gärna det i tre år till, inget illa ment, eller så.


Fröken hemlig. ^.^ Jag är också anonym, så varsågod. ^^
Johanna Brushane, Toni Pietarila, Lisa Karkiainen, Theresa någontingson Madelene och malin alenenpää, etc. De är inte anonyma iallafall :P

De har veganskt har jag för mig. Du kan ju maila och fråga annars.
Ögon i en plåthink:

Haha, du är inte han, Erik, som gick ur SSU och blev grön istället? Jag skulle dock bli jätteglad om du skippade att berätta vitt och brett om att jag finns här, då jag helst inte vill att IRL-människor ska finna mitt pseudonym.


Hahahaha, you know me ^.^ Jag vet ändå inte vem du är fortfarande, och jag ogillar att sprida pseudonym. Jag vet i praktiken om varenda bög som är registrerad på qruiser och bor i luleå, har inga tankar på att gå och sprida det till alla, det heller. ^^ håller hemligheter iallafall :O

Jag själv lever dock på radikal ärlighet. Men det är en annan sak, jag vågar dela med mig av mig själv, iallafall :P Men åh, nu vill jag nästan veta vem du är.
Anarkandi:

Hahahaha, you know me


Nejnej, jag hade bara ett kort snack med en av dem du nämnde ovan i somras, där denne sade att, många lämnar SSU och blir gröna, som Erik, varpå jag sade att, jaha, men Miljöpartiet har väl inget ungdomsförbund i Haparanda, och fick svaret att, nej, Erik bor i Luleå.

Nu lade jag ihop ett och ett, och tänkte att de alla är SSU:are, och du troligtvis fått kontakt med dem genom det. Men, om du hänger med dem är du säkerligen en helt okej kille, trevligt.
Ögon i en plåthink:

många lämnar SSU och blir gröna


Jag är nog den enda jag känner som gjort det, tror jag :PÖgon i en plåthink:

Nu lade jag ihop ett och ett, och tänkte att de alla är SSU:are, och du troligtvis fått kontakt med dem genom det


Ja, rätt gissat :O


Ögon i en plåthink:

Men, om du hänger med dem är du säkerligen en helt okej kille, trevligt.


Jag är ju helt ôkej. ^^ Men jag bits, också, så det är lite tudelat. En del är så tråkiga och stängda så att jag helt enkelt inte orkar vara vänlig mot dem. De flesta vanliga människor faktiskt. Är du en vanlig människa?
Anarkandi:

Men jag bits, också, så det är lite tudelat. En del är så tråkiga och stängda så att jag helt enkelt inte orkar vara vänlig mot dem. De flesta vanliga människor faktiskt. Är du en vanlig människa?


Beror väl lite på vad man, menar! Jag vet inte om andra människor riktigt ser mig som vanlig, själv händer det att jag ser mig som en avart. I min stela, halvdöda samhällsklass är jag den där underliga vegantjejen, mja. Jag har brukat umgås med både vad jag antar att du anser vara vanliga människor, och mindre vanliga människor. Trivs dock bättre i det ovanligare sällskapet. Jag står med två fötter i varsitt läger.
Ögon i en plåthink:

Jag står med två fötter i varsitt läger.


Jag med. Jag går också i en jättenormal samhällsklass, och försöker hantera min situation som går ut på att undvika alla former av tillsatser i mat, vara vegetarian i smyg (jag kommer bli helt vegetarian när jag flyttar hemifrån. Eventuellt vegan i ett senare stadie. Mår dåligt av att äta kött, men gör det ändå, som. [sad])

De flesta jag känner är ändå normala, men de jag klassar som nära vänner är inte det. ^^ och jag är det längsta från normal man skulle komma, även om jag ser normal ut :p
Anarkandi:

Eventuellt vegan i ett senare stadie. Mår dåligt av att äta kött, men gör det ändå, som.


Jag är den laktosintoleranta vegetarianen, som diskret bytte ut laktosfria mjölkprodukter mot soja, och övertygade föräldrarna om att mjölkfritt margarin är nyttigare för dem, än det vanliga smöret. Smygarn, som långsamt konverterar sin, turligt nog väldigt toleranta familj till, någonting annat än vad de var innan, i varje fall. De låter mig laga min egen mat. [cute]

Förresten skulle även jag ha gått i en jättenormal samhällsklass i Luleå, om mina föräldrar ansett mig vara tillräckligt ansvarig för egen bostad. Kommer och styckmördar dig när du minst anar det, världen är skrämmande liten.
Ögon i en plåthink:

Förresten skulle även jag ha gått i en jättenormal samhällsklass i Luleå, om mina föräldrar ansett mig vara tillräckligt ansvarig för egen bostad.


Ah, men de verkar ju anse att du är hyfsat mogen, med tanke på att du ändrat deras matvanor så mycket. ;)

Du äter inte quorn eller soya heller?
Du skulle kunna hjälpa mig om du orkar, de flesta har inte orkat, med tips på vad jag kan laga och hur. Jag följer inte gärna recept, men jag är helt blåst på vad vegetarianer äter och hur det tillagas. Mina föräldrar låter mig sällan komma in i köket, så jag smyger in när de är bortresta eller dylikt [party]

Men, styckmördandet låter mysigt. Tänk på att jag inte vill bli vakuummörad, utan helst hängmörad. Vem kommer ha äran att äta mig?
Anarkandi:

Ah, men de verkar ju anse att du är hyfsat mogen, med tanke på att du ändrat deras matvanor så mycket. ;)


Gudars, om du sett vilken röra mitt rum är i, skulle du nog hålla med mina föräldrar om att en egen bostad för mig inte vore det bästa. Golvet är fullständigt täckt av ett tjockt lager oidentifierbart skräp, men jag trivs så. Nöjd.

Anarkandi:

Du äter inte quorn eller soya heller?


Quorn undviker jag helst, då det innehåller äggvitemojs, men soya är grönt. Jag är själv inget matlagningsgeni, att följa recept känns som att låsa in sig själv i en marsvinsbur av mindre modell, helt frivilligt till och med, varför gör man så. Brukar slänga ihop lite olika bönor, linser, svamp, majs etc i en gigantisk gryta, krydda, och, ja. Gott, närapå alltid. Hjälper dock gärna till, om jag kan vara till nytta! Äggersättning har ni ju i affärerna i din stad, lyxen eller. Jag köpte dock sista paketet då jag var där, senast.

Anarkandi:

Men, styckmördandet låter mysigt. Tänk på att jag inte vill bli vakuummörad, utan helst hängmörad. Vem kommer ha äran att äta mig?


Mals till korv, serveras åt lyckligt ovetande i skolmatsalen i gymnasiet i din hemort.