Forumet - Behöver akut hjälp

Behöver akut hjälp

206 0 10
Hej!. livet är verkligen skit just nu. började gymnasiet idag och kom hem gråtandes. vet inte vad som är fel med mig. är andra året jag ska gå på denna skola fast denna gången ska jag läsa en helt ny linje som verkligen verkar sjukt bra.

men jag får ingen bra känsla alls av skolan. Så den huvudsakliga frågan är egentligen om man verkligen kan lita på sina känslor? vad är era erfarenheter.

samtidigt känns det jävlig jobbigt att ge upp linjen. vet att jag låter kräsen men mår inte alls bra efter jag varit på skolan. grät och kunde knappt sova natten innan jag började eftersom jag har så många dåliga minnen.

Kan jag lita på mina känslor? kan dom vara påverkade av något annat.

Spana också in:

Om du faster forra arets kansla i vaggarna pa skolan sa lar det ju bli likadant i ar. Men om du istallet lagger forra aret bakom dig och ser det har aret som en ny start sa kan det nog kannas battre. Prova veckan ut tycker jag!

Jag kan kanna igen mig i att en plats gor att man mar daligt men det har ju med associationer att gora. Koppla platsen till nagon annan, positiv kansla eller upplevelse.