Forumet - Behöver deltagare till skolarbete!

Behöver deltagare till skolarbete!

735 0 8
OKAAY! Let's play a game :D
Jag och några i min klass håller på att göra en tidning och då vill vi ha med lite olika saker. Då vill vi ha med det första som dyker upp i huvudet när man ser/hör ett ord och varför!

Så alla snälla och rara själar som är med på denna "lek" eller vad man kan säga, svara först vad du tänker på och sen varför du tänker på det.
(Typ såhär: Träd är ordet
Det första som jag tänker på är en gurkor för att i min mening ser träd faktiskt ut som gurkor, min polare drog likheterna för mig innan idag and i freaking see them!"

SÅ JA! Här kommer ordet :D
HÄÄÄR!


....


..

Kultur! :)

Spana också in:

tänker på vattentorn som byggs på olika sätt typ ovala clyndier form grå olika färger grå röd rosa vit, olika höjder en del vattentorn är jättehöga tex och så finns det vatten torn som innehåller restaurang dessa är coola ett exempel är det i örebro detta är känt lite av ett kännetecken symbol för örebro, här har vi inget vattentorn som syns tror jag i alla fall inte vad jag sett men det borde ju finnas något kan man ju tycka. på mitt förra boende fanns de ett vatten torn rätt nära som hade vatten så det räckte till väldigt många, men jag har också sett vattentorn i till exempel vallentuna men där brukar jag inte vara knappt alls eftersom ja inte behöver vara där. har googlat en del efter vattentorn det är lite av ett spexcial område för mig har även gjort åtta redovisningar om vattentorn o deras användnings områden. ska berätta lite det som är solklart för alla hör man ju på namnet vattentorn det är ju faktumet att de innehåller vatten och detta är för o försörja ett stort område med vatten- i själva tanken vattentanken råder det jämnt flöde för annars skulle det ju inte gå precis. man måste vara medveten om att dt krävs bra spetskomptens från de ingenjörer och arbetare som bygger vattentornern. förutom vattentorner finns det ju ledningar under jorden vattenledningar, ibland blir det i fel i dessa så att vattnet blir för varmt eller kallt. oftast är det för kallt så då till exempel om man duschar så vill man inte ha kyligt vatten på sig ! vem som helst vill ju inte det själv föredrar jag varmt vatten hehe;) mycket skönare så. men i alla fall de tornern gör så att vi får vatten till våra hus och stugor och lägenheter, utan dem skulle vi inte kunna ha vatten dricka vatten och diska. men ja man skulle ju kunna gå och dricka vatten från sjön men den kan ju vara förorenad så länge man inte bor uppe i fjällen någonstans, då är det en annan grej. jag har även googlat på massa amerikanska vatten torn och det finns många häftiga till exempel färgglada och olika former till exempel en som ser ut som en golfboll haha, lite roligt så där. jag började fasineras av vattentorn för läne sen gillar också biltunnlar. på en redovisning fick jag vg- blev mycket nöjd skrev en uppsats om vattentornet i kall häl over and out