Forumet - Behöver du en partner?

Behöver du en partner?

2402 0 52
Jag förstår verkligen inte alla som hela tiden behöver en kärleksrelation. Om jag tittar till min klass så är singlarna de som är lyckligast. De andra har hela tiden problem med sin pojkvän eller flickvän och ofta är de deprimerade på grund utav det. Jag känner verkligen att jag inte alls har något behov utav det. Det viktigaste för mig är att jag har bra vänner. Vad tycker ni om detta? Behöver ni en partner för att må bra?

Mår du dåligt av att inte ha en partner eller längtar du efter en hela tiden som singel?

Spana också in:

Tennsoldaten:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Vänner är inte samma sak. Behöver inte den traditionella flickvännen, men vore trevligt med en enskild person att intimt älska och helt enkelt dumpa överskottskärlek på. Någon att bry sig om samtidigt som man kan prata och hålla sig på samma nivå. Vore fint.

Sedan att vara hos någon/krypa ner hos någon som lindrar otryggheten.
spiskummin:

Haha, du har som pollfråga "Mår du dåligt av att inte ha en partner eller längtar du efter en hela tiden som singel?"


Jag menade att om man känner någonting utav de så ska man ta ja och om man inte känner någonting utav dem så ska man ta nej. Fast jag kanske gjorde det lite för krångligt. xD
Nachac:

Vänner är inte samma sak. Behöver inte den traditionella pojkvännen, men vore trevligt med en enskild person att intimt älska och helt enkelt dumpa överskottskärlek på. Någon att bry sig om samtidigt som man kan prata och hålla sig på samma nivå. Vore fint.

Sedan att vara hos någon/krypa ner hos någon som lindrar otryggheten.