Forumet - Behöver er hjälp! ''Kärleksproblem''

Behöver er hjälp! ''Kärleksproblem''

2232 0 32

Ja, nu är det såhär..

Jag har skrivit med en kille som sagt vecka efter vecka att vi ska träffas, men det blir aldrig av. Jag känner mig lite smått sviken, och det känns inte heller kul för han bor någon timma ifrån mig och han dricker och röker. 

Och sen har jag träffat en annan kille, genom min killkompis. Jag är lite smått förälskad i honom för han är jätte rolig och allt! Han bor bara ca 15 minuter ifrån mig, han är ute mer och sitter inte bara inne och spelar/ser på film hela dagarna. Han har jag också träffat ca 4 gånger inom några veckor. 

Men nu vet jag inte hur jag ska göra. Vem ska jag ''satsa'' på? Jag kommer nästan garanterat att få känslor för ''kille nr 2'', för han är underbar. 

Jag hoppas att ni inte missuppfattar mig.. Men snälla hjälp mig! Gråter Jag vill inte att mina vänner som vet om detta ska tycka att jag är en så kallad ''player''.

Spana också in:


busiig: Jag vet bara inte hur jag ska säga det till honom..För jag håller med dig.
Du kan ju 1:
Ge tillbakakaka å ignorera tills han frågar och svara "Jag har inte tid", "Min telefon är stökig", "Sorry det var fest.... I MINA BYXOR!" 

2:
Skriva som du känner. Se vad han svarar. Du har ju inte mycket att förlora.

den första killen verkar inte vara något att satsa på. om han upprepade gånger säger att ni ska träffas och det inte blir av, tror jag inte det någonsin kommer bli av. vill man träffa någon så ser man till att göra det. föreslår att du säger "antingen träffas vi eller så slutar vi ha kontakt". man måste säga ifrån förr eller senare!

du verkar ju ha det trevligt med den andra killen, fortsätt träffa honom och se vad som händer.


pendu: den första killen verkar inte vara något att satsa på. om han upprepade gånger säger att ni ska träffas och det inte blir av, tror jag inte det någonsin kommer bli av. vill man träffa någon så ser man till att göra det. föreslår att du säger "antingen träffas vi eller så slutar vi ha kontakt". man måste säga ifrån förr eller senare!

du verkar ju ha det trevligt med den andra killen, fortsätt träffa honom och se vad som händer.

Ja, han bryr sig dock och skriver till mig, men jag har skrivit med honom i ca 3 månader nu och inget har hänt. Tumme ned
Och jag tycker väldigt bra om den andra killen, ärligt..