Forumet - Behöver ett råd..

Behöver ett råd..

144 0 6
Har funderat ett bra tag på att ringa till psyk om en tid. Men jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska säga eller om jag bara ska gå upp till psykakuten istället för att ringa. Problemet är att jag är livrädd för att prata i telefon men om jag kommer ner dit kommer jag bara hålla tyst.

Någon som har en idé på hur jag kan göra? För jag vet att jag behöver seriös hjälp.

Spana också in:

Anarkandi:

Vet inte vad det är du vill prata med dem om. Därför är det svårt att komma med konkreta tips. :P


Du har en poäng ^^ De är så att jag vill snacka med dom om mitt mående, kanske om en kurator om möjligtvis om jag kan få ångestdämpande. Kanske inte gör de lättare att komma med någon bra idé bara för att ja skrev ner de. :P
Vill du ha ångestdämpande föreslår jag att du råkar ut för något riktigt illa för dig, sen sticker du in till BUP akuten oanmäld. Prata med psykiatrikerna / skötarna där och när överläkarn kommer för att göra en diagnos på dig, så får du hoppas på att du blir tillfrågad om du vill ha något ångestdämpande. Jag blev tillfrågad det. Fick utskrivet sömn medel (Teralen is the shit), fast använder inte de längre.

Antar att det finns mycket olika sätt att få utskrivna grejer, men BUP's akut avdelning kan jag rekommendera. Man får liksom ta en paus från allt som drar ner en. Good luck.