Forumet - Behöver ha tips/råd

Behöver ha tips/råd

691 0 6
Hej! :)
Är ny här på forumet och behöver få ur mig lite ang en situation som skedde för en månad sedan.
Jag träffade en kille på en app som heter Yubo, tyckte han var astrevlig så jag swipade honom å vi matchade.
Vi skrev och vi klickade väldigt bra, så vi addade varandra på snap.
Vi skrev varje dag, och hördes av konstant hela tiden. Vi insåg att vi hade väldigt mycket gemensamt och exakt samma intressen.
När vi hade lärt känna varandra ett tag så skapade vi ett instagramkonto tillsammans där vi la upp memes.
Vi hade deep talks på nätterna och tröstade honom när hans bästa kompis hade gått bort.. :/
Vi fanns alltid där för varandra, och jag hörde alltid av mig när det var något.
Jag insåg efter ett tag att jag hade fått känslor för honom, men vi kunde aldrig ses då vi bodde väldigt långt ifrån varandra.
Han började signalera romantiska signaler till mig då han skickade röda hjärtan och emojis, och väldigt mycket komplimanger som gick över vänzonen.
Jag förklarade för honom om vad jag kände, och han var väldigt osäker då han menade på att vi aldrig hade träffats.
Kan tillägga att han skrev att han älskade mig med. :)
Han började höra av sig allt mindre och mindre och kände att det var något på tok. Jag fick aldrig något riktigt svar då han menade på att han hade väldigt mycket att göra i skolan fast han var inne på snap hela tiden.
Han skrev till mig om att han hade träffat en tjej som han hade fått intresse för. Jag blev besviken över att han inte var ärlig från första början, han tog bort mig överallt på alla sociala medier och fick reda på senare att de hade blivit tsm.
Vi snackade varje dag i sammanlagt 8 månader, vet inte vad jag ska göra och  skulle gärna vilja ha tips och råd från er!!
Tack på förhand!! :)

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Oj gulligt i början , men det är svårt med long distance relationship, för dom flesta vill ju ha närhet och mera ! Men iaf ja han skulle varit ärlig från början och på så sätt inte slösat din tid och energi på nån som tappade känslorna , men ledsen att säga detta DET FINNS INT SÅ MYCKET ATT GÖRA :( du får acceptera det och gå vidare , för att du förtjänar någon bättre

Spana också in:

Gulligt i början, absolut! Tyvärr verkar han inte ha menat något seriöst med de där hjärtana, han gillade nog dig men han isåg väl att det aldrig skulle funka. Långdistansförhållande är inget vidare, släpp honom, du hittar en annan fin och go kille som bor närmare dig.
Jag förstår dina känslor, har vart i likande situation/situationer och det är inte nice men det är inte värt att lägga mer energi och känslor på en person som man aldrig kommer att bli ihop med och som inte är intresserad av en, man mår mycket bättre av att gå vidare. Livet går vidare och förr eller senare hittar man kärleken. Det ordnar sig! Hjärta