Forumet - Behöver hjälp.

Behöver hjälp.

218 0 15
Okej, nu är det såhär att för ca 2 veckor sedan åt jag upp några chokladkakor som min plastbror hade gömt undan under hans säng. Jag vet fan inte vad det tog åt mig när jag åt upp nästan alla. Problemet är nu: Han kommer hem från sin mamma om tre timmar och det finns bara TVÅ chokladkakor kvar! När jag började äta så var det flera stycken, säkert 10-12. Jag skäms så jävla mycket men det är ett beteende jag har som är svårt att få bort.

Jag snor godis och andra saker från mina föräldrar och bröder ibland också. Jag är hemsk. Vet fan inte alls vad jag ska göra. Mamma sa bara att det är bäst att be om ursäkt ansikte mot ansikte men jag vill inte börja storböla inför honom!

Jag har funderat på om jag kanske ska gå till konsum och köpa en bunt med typ Mars eller Marabou... men han kommer ju att märka att det inte är samma som fanns i påsen när han åkte iväg innan jullovet.

Jag vill ha hjälp/tips så ni får fan vara seriösa.

/ Ordinary

Spana också in:

Ordinary:

Jag snor godis och andra saker från mina föräldrar och bröder ibland också.


Jag är absolut likadan eller jag var iaf! Kunde verkligen inte låta bli och var så sockerberoende förut var helt GALEN i allt sött. Så fort jag fick tillfälle så snotta jag lite från de haha. Du är inte hemskt för att du gör så, men det är kanske ett tecken på att du borde ändra dina matvanor. Försök att bli av med sötsuget! Det är svårt att hjälpa dig men du får helt enkelt försöka hitta ett sätt som passar dig när det gäller att få bort sötsuget, vissa dricker vatten, vissa äter nått äckligt eller vad som helst. Jag går på gi-metoden, om du inte vet vad det är så kolla upp på google typ. När man går på den metoden så försvinner söt suget snabbt och väldigt mycket. Med detta vill jag säga att för att du inte ska bli så sjukt söt sugen så måste du kanske ändra dina matvanor. Äter man rätt och ger det lite tid så lovar jag att man känner inte att man vill proppa i sig massa, asså det är inte ens gott. Sen tar det cirka 3 veckor att få bort söt suget kanske inte helt, men en bra bit av det!

Lycka till..
Penstrokes:

Alltså, det låter verkligen inte som en big deal. Herregud,


Nej det kanske inte låter som det. Men för henne är det kanske hela världen? Visst om du bara menar väl, men vill bara säga dig en sak. När en människa kommer med ett problem så säg aldrig åt den "men vafan, det är väl inget" försök att sätta dig själv in och förstå istället. Hon hade inte skrivit här om det hade varit en sak hon "skakat av sig" hon skrev för en anledning, ok? :)

Har haft det precis som hon har det och man känner en sjukt stor ångest och dåligt samvete när man beter sig sådär.

Tack. Nu ska jag sluta va sur kärrig ;)