Forumet - Behöver hjälp att snacka med en tjej !

Behöver hjälp att snacka med en tjej !

781 0 10
Tjo , fick en ganska söt tjejs nummer igår. Jag tänkte sms:a henne idag men sen så slog det mig , vad fan ska jag säga ? Jag hade tänkt skriva något i stil med detta :

Jag : Hej
Hon : Hej
Jag : Hur mår du :) ?
Hon : Bra , själv :)
Jag : Chill !

Som ni ser så ser det ganska fail ut och konversationen kommer att dö ut efter några enstaka meningar och det blir ju inget kul. Jag skulle gärna vilja ha lite tips på något jag skulle kunna säga som håller igång konversationen lite , och detta kan ju för övrigt vara en tråd där andra också kan kolla om dom har problem med tjejkonversationer , som jag :)

I alla fall , så vad ska jag säga ?
desperat vet jag nte men smsar eller ringer man dagligen till någon man inte känner så kan det nog uppfattas som att man är efterhängsen eller påträngande

fråga vad hon lyssnar på eller tittar på. hur fick du hennes nummer ens? på krogen, i skolan, på busshållplatsen? finns det något med henne som du tycker är intressant och kanske vill veta mer om?

Spana också in:

Suddkastaren:

På en fest , hon ville bara ge mig sitt nummer och sen strula vi. Jag vill bara kunna sms:a henne och kanske senare stämma träff eller liknande.


Låter som att hon är sjukt seriöst [y]


Sluta avsluta meningarna. Försök för vidare konversationen. Finns inget konkret man kan säga att du ska prata om, utan du måste försöka hålla konversationen vid liv. Kan du inte det kan du skita i att smsa henne, för det lär bara bli liknande konversationer som det du postade här.
Vicarious:

Låter som att hon är sjukt seriöst Sluta avsluta meningarna. Försök för vidare konversationen. Finns inget konkret man kan säga att du ska prata om, utan du måste försöka hålla konversationen vid liv. Kan du inte det kan du skita i att smsa henne, för det lär bara bli liknande konversationer som det du postade här.


Aa , jag fattar vad du menar. Men det är lättare sagt än gjort :/