Forumet - Behöver hjälp att välja.

Behöver hjälp att välja.

560 0 29
Jag har ett problem, det är tre stycken tjejer som verkligen gillar mig. och jag gillar dom med.

Den ena: Har jag vart ihop med förut i runt 1-2mån och vart otrogen mot men hon älskar mig fortfarande och vill ha tillbaka mig efter 3månader (frisk?)[n].

Den andra: Är jag ihop med 4mån nu men det känns som om jag börjar tröttna på henne men hon älskar mig, påstår hon iallafall (känns som hon inte är riktigt ärlig mot mig[cry]).

Den tredje: En tjej som jag träffade när min kompis skulle träffa sin tjej. Hon tycker om mig och när vi hade en liten fest bara vi fyra så började hon och jag strula vilt...men efter jag har pratat med henne lite har hon kommit ur ett förhållande och är inte redo för något seriöst ännu. [y](Grymt snygg)[y]

Så, nu behöver jag råd om vilken av dom jag ska välja och speciellt, varför....Helst seriösa svar för det här är en seriös tråd, tro det eller ej.
Heh, räkna inte med seriösa svar. Folk kommer antingen hata dig, eller älska dig.

Men, jag kan väl försöka. Och det låter som att du väljer och vrakar mellan tre olika tröjor. Du behandlar dem inte särskilt väl. Så lite mer beskrivning om vad du känner för dem skulle nog hjälpa. Alltså verkligen känner. Inte vad dom känner för dig.

Spana också in:

Den första älskade jag helt seriöst skit mycket tills jag svek henne som jag inte har en aning om varför....ångrar mig hur mycket som helst och skulle göra vad som helst för att få det ogjort....vi gjorde massa kul under sommarlovet som jag inte kommer glömma heller.

Den andra tror jag att jag älskar det kändes så dom första 3månaderna iaf, men nu känns det som allt har avtagit och det ända vi gör är att är hemma hos henne äter och knullar, känns jävligt patetiskt, jag vill göra något annat än bara det. Något bättre så hon känenr sig uppskattad. Men hon orkar självklart inte tänka ut något.

Den tredje vet jag inte så mycket om direkt, bara att jag troligen gillar henne mer än vad hon gillar mig och hon knappt känner mig alls, som dom andra två gör väldigt bra. Så hon är väl mer än snygg chansning.
Zamler:

Den första älskade jag helt seriöst skit mycket tills jag svek henne som jag inte har en aning om varför....ångrar mig hur mycket som helst och skulle göra vad som helst för att få det ogjort....vi gjorde massa kul under sommarlovet som jag inte kommer glömma heller.


Hon, det lät äkta. Få henne att förlåta dig. Om det går.
Kamp:

Zamler: Har jag vart ihop med förut i runt 1-2mån och vart otrogen mot
Varför vill du vara med henne om du var otrogen?


Därför att jag ångrar det grovt, ett jävligt dumt beslut som jag skulle göra vad som helst för att få det ogjort. För hon är verkligen snäll och trevlig i alla situationer.