Forumet - Behöver hjälp med HyperCam2

Behöver hjälp med HyperCam2

187 0 9
Hej, ehm jag har nyss fixat HyperCam2 ett program jag haft tidigare! Men nu är dte så att jag ibte vet vad man ska skriva in i storleken för att få det perfekt ungifär som en youtube ruta? Jag skulle bli rimtigt glad för hjälp! Och när jag säger youtube ruta menar jag utan den röda tidslinjen som går nedanför och jaa utan det o nödiga vill bara åt själva filemen eftersom jag lagt upp en film på yb som försvann när jag omformaterade min dator.. Tacksam för hjälp!Jag skulle vara glad om någon visste storleken på hela datorskärmen förutom den lila menyn där start och tiden står också.
Tack<3[bigsmile]

Spana också in:

Hur hög upplösning en skärm har beror på... Ja, den individuella upplösningen. Det kan vara allt mellan 480x320 och 2048xNågonting, om inte högre. Vanligast för widescreen-skärmar är väl kanske 1440x900. För "vanliga" 4:3-skärmar kanske det är 1280x1024.

En lagom storlek för en video kanske är 600x480, eller nåt i den stilen. Det beror ju bara på hur bra kvalitet man vill ha. Ju högre upplösning desto bättre bild, men i gengäld större filstorlek.