Forumet - behöver hjälp med imorrn :O

behöver hjälp med imorrn :O

1509 0 30
Ska till plugget i morgon. Känner mig mobbad av alla utom en tjej. Folk tycker ofta att jag är konstig, jag brukar bli kallad emo etc.. Jag blir inte tagen seriöst, och folk missförstår mig. Jag är inte så jävla cp som dom tror men jag får aldrig visa det.

Jag har inget jävla liv utanför skolan. Det enda jag gör e att chatta med min enda kompis som bor 70 mil härifrån och att lyssna på musik.

Nu är det vafan ska jag göra i skolan imorrn/idag? Jag brukar prata med en tjej ibland som et år äldre än jag. Hon är den enda jag inte känner mig missförstådd av.

Sen går det så otroligt många idioter på min skitskola så man blir fan lack.

men imorrn, hur fixar jag det här på bästa sätt?

Spana också in:

4 Kilo Lax:

men imorrn, hur fixar jag det här på bästa sätt?


Finns så många alternativ..
Förlåt om jag nu gör det svårt för dig men jag tycker inte du ska ta dagen som den kommer eller bara strunta i idioterna för då man tar dagen som den kommer kan det hända att man Skjuter upp det.. Typ tänker "äh jag börjar prata med dom andra imorrn" sen vips så har det gått en termin och man känner fortfarande kanske bara 1 person..
Sen tycker jag inte du ska strunta i idioterna om du nu vill ha kontakter.. Om alla i princip är idioter på din skola så lär du ju inte få någon somhelst kontakt med någon om du ska strutna i alla..
Sen blir det svårt om du är ensam hela tiden för det kommer strunder då du måste samarbeta med övriga personer från t.ex. klassen.

Jag tycker att du ska försöka anpassa dig LITE (låt det inte bli okontrollerat!) så att du till en början blir mer accepterad sen när dom lärt känna dig kan du återgå till ditt vanliga jag och visa dom att due inte är så dum som de trodde..
Var trevlig, var inte kaxig och stöddig.
Gå aldrig emot någon, säg inte din åsikt om allt.
Häng inte ensam på rasterna, det får folk att baktala dig, ta istället kontakt genom att prata om något aktuellt eller fråga någon liten fråga.

Hoppas du orkar dig igenom texten[cute]
Det kommer gå bra,
lycka till!
[smile]
detberorpå:

Jag tycker att du ska försöka anpassa dig LITE (låt det inte bli okontrollerat!) så att du till en början blir mer accepterad sen när dom lärt känna dig kan du återgå till ditt vanliga jag och visa dom att due inte är så dum som de trodde..


detberorpå:

Gå aldrig emot någon, säg inte din åsikt om allt.


detberorpå:

Häng inte ensam på rasterna, det får folk att baktala dig


And that is how you become en fet jävla asskissing fjortis som inte har en egen personlighet.
l
l
l
V

4 Kilo Lax:

men imorrn, hur fixar jag det här på bästa sätt?


Enda sättet för dom att acceptera dig är att du visar att du itne skäms för att du är annorlunda. Om du är självsäker utstrålar du en positiv aura och folk kommer att känna att du är med lätttillgänglig.

Bli inte någon som du inte är för att du tror att du komemr att bli accepterad då. Det är itne okej för du har rätt att vara dig själv och det finns ingen som bestämemr vad som är "rätt och fel".

Våga ha en egen åsikt, men lyssna på andra och acceptera att alla inte tycker som du. Det är alltid attraktivt med någon som är självsäker och har något som den tror på och har skapat sig en egen uppfattning istället för att kopiera någon annan.
4 Kilo Lax:

men imorrn, hur fixar jag det här på bästa sätt?


Hur har du fixat det alla andra dagar?
Och tror att de flesta har rätt. Att du ska helt uppriktigt skita fullständigt i vad andra tycker om dig, så länge du är stolt över dig själv så kommer andra avundas och se upp till det.

Om du är moobbad, så har jag hört från andra mobbade att man ska nita till "pelaren" i det gänget som mobbar en. En fet välriktad smäll som chockerar hela högen. Det har löst situationen för de flesta som gjort så =)

Emmaahh96:

Int jag heller.


fan du har det lika illa eller värre än alla andra du, din stackare :(
Det är så jävla jobbigt.

Egentligen var senaste dagarna (några av de) i skolan de bästa dagarna i mitt liv. Jag bara tappar känslan nu när jag e ledig och inte gör ett skit förutom meningslöst youtubande och runkande. Men jag ljuger alltid om saker och hittar på "intressanta" saker och så. Jag är så jävla ointressant man kan bli som person. Har inte varit med om ett jävla skit, aldrig umgåtts med någon, isf mest med min mamma.

Jag känner innerst inne att jag är som vilken sjysst kille som helst, men får fan aldrig chansen att visa det. Jag är så dålig på att umgås med andra (eftersom jag aldrig har gjort det) så att jag bara vill dränka mig när jag tänkt tillbaka på vad jag sagt till någon och hur dum jag måste ha verkat. Jag lekte aldrig någonsin som liten, var bara seriös hela tiden och var en typisk tråkig plugghäst ända fram till 10års åldern. Det är väl det som går igen sig nu..
4 Kilo Lax:

går i sjuan


Ojdå, några år kvar.

4 Kilo Lax:

Jag är så dålig på att umgås med andra (eftersom jag aldrig har gjort det) så att jag bara vill dränka mig när jag tänkt tillbaka på vad jag sagt till någon och hur dum jag måste ha verkat


Jag brukar också tänka så, hur dumt det måste ha låtit. Försök att inte övertänka allting, alla andra går ju inte runt och tänker på vad du säger hela dagarna. De är alldeles för upptagna av sina egna liv och går och tänker på vad dem själva sagt. Dessutom låter det antagligen inte så dumt som du tror det gör, bara du själv som reagerar på det. [cute]
Stå på dig och var dig själv sen får dem andra tycka vad dem vill.
Jag mår piss känner mig så illa

kanske tar jag livet av mig inatt, kanske inte (jag kommer aldrig våga, men jag vill gärna)

jag har gjort bort mig inför alla, ALLA. ALLA grannar i min ålder, ALLA i min klass, BÅDA mina föräldrar, men MEST mig själv. jag har fått så många chanser men sabbat skiten var enda jävla gång.

jag är socialt handikappad och jag kan inte umgås med folk! mina föräldrar ser mig som nån slags jävla poetisk tönt och alla min klass tycker bara att jag är skum

kan inte vara med någon utan att känna mig som en stalker och ofta lämnar folk mig medvetet fast dom inte behöver

tappar någon bort något är det jag, är skitbra på det. Om någon säger något fel, om någon har sönder något, sabbar något. DET ÄR ALLTID JAG!!

jag bara sitter framför datorn som den patitiske jävel jag är och tjuvsnusar, runkar till barnporr och klottrar på wikipedia. jag vill naturligtvis inte göra detta och tänker ofta "nu ska jag sluta" men jag gör aldrig det! har fått en skitnajs start på året också med hatbrev från den jag trodde var min enda kompis. sen fick jag en rejäl utskällning av pappa när jag tappat min mobil när jag skulle gå iväg med HANS sopor.

JAG VILL DÖ!!

(örlåt för dålig text, orkar inte skriva bättre)