Forumet - Behöver hjälp och stöd

Behöver hjälp och stöd

460 0 4
Ni tänker nog "en annan deprimerad tråd" vilket kanske delvis stämmer..

Under många år har jag mått extremt dåligt, de är flera saker att sätta fingret på men problemet ligger väll i också att jag inte snackat med någon om de. Jag skulle med säkerhet säga att jag lider av nått som håller mig otroligt deppig jämt och ständigt.

Bor i stockfolm mitt i city, har väll okej kompisar men många har slungats in i en drogvärld. Kan väll tilläga att jag vart med om ett och annat då jag blev "lämnad" ensam hemma i 6månader i 16 års åldern då min mamma blev tvångsinlaggd på psyket och har varit standigt deprimerad under hela mitt liv i princip. Samma sommar som den så hängde sig även min absolut närmaste kompis för diverse anledningar och har fått mig på ett väldigt konstigt humör.

Har aldrig snackat med mamma om detta då jag är rädd att hon ska bli värre själv, och jag vet ej om de kan gå i släktet de där med svåra deprissioner men hjälp behöver jag, känns bara konstigt för jag kan inte sättra fingret på vart exakt problemet ligger, antar att jag saknar den kärlek från nära och kära som jag egentligen behöver.

Haft en stor klump i magen under flera års tid nu, utan att göra något åt de. Kännde bara för att snacka av mig, men även om hjälp över msn eller något för den som är villig, behöver väll snacka av mig för någon och få råd om vem jag ska vända mig till för vård.

hoppas ni orkade läsa, skriv gärna om ni har lust att lyssna på vad jag har att säga och kanske vill hjälpa mig på traven, tack på förhand..

Spana också in: