Forumet - Behöver hjälp och tips!

Behöver hjälp och tips!

180 0 13
Hej

Du och 2 till har planerat en resa som ska vara upp till 2 veckor. En utlandsresa men som har idrottsaktiviter i. Resan är förbokad och allt är klart.

2 dagar innan ringer din ena kompis och säger att han inte kan hänga med pågrund av att han blivit väldigt sjuk. Han förklarar sig och tycker verkligen det är tråkigt.

Hur hade du sonm vän reagerat på det ? En resa som redan var betald och bokad, Men din kompis kan nu inte hänga med och du får bara åka med den andre vännen. Hade du varit förlåtande eller tycker du det är svek att inte hänga med, Han är juh bara lite sjuk tänker ni? Hur skulle ni reagerat ?

mvh

Spana också in:

Tözen:

Om människan inte har ränneskita 24/7 eller magsjuk och ligger och spyr inkluderar skiter som en häst så hade jag kallat den svikare och blivit arg.


Instämmer helt! Det går även bra om människan har en helt sjuk förkylning. Typ kan inte prata, ligger hemma helt däckad med feber. Om personen bara känner sig hängig är den en jävla idiot.
alltså, om han inte är riktigt sjuk utan bara något som han/hon VET kommer gå över om ett par dagar så är det nog mer inblandat än bara sjukdomen.
Har det hänt något på sistone med personen eller har det funnit problem inblandade?
Sånt måste man alltid tänka på innan en resa.
Jag hade tyckt att det var svek, och hade åkt utan skuldkänslor.
Sedan så hade jag pratat med vännen i fråga efter resan.

Puss /nina.

& kolla in niince.blog.com
& säg vad som tycks och kommentera! :)