Forumet - Behöver hjälp, tack!

Behöver hjälp, tack!

145 0 3
tjena!

är en kille på 16 år, snart 17 år som styrketränar regelbundet.
jag behöver er hjälp!

mitt problem;

för typ 1 år sen var jag jättesmal, inget underhudsfett eller något liknande och hade magrutor.
började styrketräna då, för cirka ett år sen och började med protein och kreatin etc.

nu på senare månader så har jag blivit liksom "tjockare", jag påstår inte att jag är tjock eller liknande, är 170cm och väger cirka 76 kg. midjemåttet är väl cirka 78 eller något och det är inte mycket. men jag har fått betydligt mycket mer underhudsfett och det beror inte på proteinet, för det käkade jag inte alls länge, men.

jag kan väl erkänna att jag inte har varit hur nyttig som helst heller, men ändå.

jag har typ magrutor uppe, liksom jämt under brösten 4 rutor, sen ner mot urinblåsan och könsorganet kanske man kan säga så finnns det typ inte några alls, pga. utav mitt underhudsfett.

min fråga till er nu är hur ska jag göra för att liksom få bort det? jag vet att jag kan springa osv, men finns det något bra mattips osv?

nej, jag är inte fåfäng och nej jag tycker inte själv att jag är tjock, jag vill bara att magen ska se bra ut. det låter säkert som att jag är fåfäng, men jag är bara mån om mitt yttre vill jag påstå även fast det också låter knepigt, men det finns säkert ngn där ute som förstår mig på nått sätt.

jag vet att jag kommer få riktigt många oserösia svar såsom;
sluta äta godis eller vad som helst, för man behöver inte sluta äta godis för att liksom bli "smalare" eller vad man ska kalla det. jag ignorerar ändå oseriösa svar.

det enda jag behöver är lite tips från någon erfarenhet eller liknande, :)

hoppas ngn där ute kan hjälpa mig!
tack på förhand.