Forumet - Behöver klippa mitt hår

Behöver klippa mitt hår

284 0 28
Finns det någon umare som är duktig hairdresser? Mitt hår säger att det vill fixas till lite (nyårsklippningen är utsliten) + jag vill utöka antalet umare jag träffat.

I utbyte mot att du klipper mitt hår kan du få ngt typ kladdkaka, tårta eller småkakor (okej du kan få en fruktsallad också om du är lagd åt det hållet) beroende på hur bra det blir. Intresserade anmäler sig i tråden, det är inte alla som får chansen att klippa ums forna spamdrottning.

Så kan vi diskutera dethär med att låta personer utan frisörutbildning klippa håret åt en. Dela erfarenheter etc.
Mina erfarenheter: Mamma ipper håret rakt av. En tjej som under pågående utbildning tog mig som offer använde en annan teknik men fick samma resutlat. Fast hon klippte inte bort allt slitet.

När jag var liten klippte mammas moster mitt hår. Jag var inte tillräckligt utseendefixerad för att ha någon åsikt om det då.

Spana också in:

nymfparanoia:

Nej men jag är ju flyttbar. Ska semestra en vecka minst i sthlm och våldgästa umare hade jag tänkt, det går kanske att kombinera.


Fett. Är du här mellan 24e och 1a så är det bara att svänga förbi Salong Respons. [smile]

nymfparanoia:

Är du duktig? erfaren?


Haha nej, men någon gång ska ju vara den första. [cool]
bullen:

Hur har du fått håret klippt dåå?


mami, jag själv, mammas moster, inte alls. Typ. Hade ju skitlångt fram till nyår, trår inte jag hade klippt mig på 2 år innan dess typ.

respons:

Skottland innan dess, resten av världen därefter.


oj vad du ska ut och åka. Blir nästan avis. Okej. Jag blir avis.