Forumet - Behöver komma i form!

Behöver komma i form!

546 0 9

Tja! Jag är en kille som verkligen behöver komma i form och skaffa mig en bättre självförtroende. Jag är allmänt otränat och har alltid varit det.  Jag har många andra anledningar än att bli vältränad..jag är överviktig och det börjar gå över styr med mitt sockerberoende , sedan har  Jag har astma som man kan få mer kontroll över om man är ute och motionerar.Den här gången ska jag lyckas! Men är fortfarande osäker hur jag ska göra det. Har ni några tips hur ni lägger upp eran kost samt träning ? Ledsen    

Spana också in:

Först bör du arbeta på att fixa din diet. Lära dig behärska mat och socker. Eftersom astman + övervikt kan göra träning väldigt jobbigt i början (inte för att nämna omotiverande). Så börja med att tackla en diet som funkar för dig.

Enkelt life pro tip: När du får sockersug, drick vatten. Det kommer hjälpa. Och oftast är det lättast att sluta helt än att minska. T.ex istället för att dricka mindre läsk så är det bättre att bara sluta dricka läsk öht. 

Tumme upp = -.- = Tumme ned

Börja inte springa bara, dra cykel, det är det bästa man kan göra tycker jag. Det börjar bli varmt och sommar! Hjärta Man tar sig fram snabbt och man har ju nårra ställen att dra tillarrow-10x10.png om dagen Glad Man tränar ju flåset som jag antar att du vill satsa på mer än att stå och veva skrot i luften va? Också så kan astman minska så mycket att det inte märks om du rör på dig mycket!
Man får solbränna om man är utomhus. Man kan ta det i det tempoarrow-10x10.png man vill, lyssna på musik och få vara för sig själv när man tränar som jag tycker är skönt. Pallar inte att hava 100 S.T. runt mig som på nå gym Förvirrad... Själv tycker jag att det är härligt att baxa runt på cykel så får man motionarrow-10x10.png/träning också! Rodnar

Tycker det är ballt med cykel dock så¨gör du som du vill! Hjärta