Forumet - Behöver lite hjälp här!

Behöver lite hjälp här!

797 0 16
Okej, tvekar egentligen på att någon kan hjälpa, men det är värt ett försök. Försöker hitta namnet på en låt, såklart. Finns inte mycket jag kan säga om den heller, men den är ifrån 90 eller 80 talet, troligtvis 90 talet. Den har en väldigt skön refräng, och det är en delvis lugn låt.

Jag kommer inte ihåg mycket ifrån texten, men jag är helt säker på att han sjunger "goes around and around" någon gång under låten. Dessutom tror jag att han nämner "babylon" någon gång under låten, eller någonting liknande. Dom spelade den på Rix FM eller Mix megapol mellan klockan 5 och halv 8 i fredags. Temat var 90 och 80 tal.

[cute]

ÄNDRAT 2009-08-24 12:10

Spana också in:

Viljans Triumf:

Inställ dig i ledet och lyd reglerna


Jag är inte en sådan som gillar att gå efter andras moraliska värderingar och regler, om dom nu inte verkar vettiga. Är det så drygt att radera en massa "vad heter låten" trådar så får de väl istället fixa nya moderatorer, eller införa ett annat system eller något.
Oväntad:

Har utmärkta google-skills. Var jättelätt ju :P


Hur fan sökte du då? Jag har sökt på nästan allting för att hitta den där låten känns det som.

Jaha, jag glömde citationstecken bara XD det var jättelätt ju >.<

Provade ju att söka på goes around and around, utan citationstecken, men fick bara upp det där tramset från timberlake ^^
ClosingTime:

Tråden finns av en anledning, använd dig av den och inse att regler gäller även dig.


Nu har inte jag läst reglerna, men är inte det där mer en rekommendation? Eller mer "snälla, ställ era frågor här"?

Är det en regel så bryr jag mig tyvärr inte speciellt mycket ändå. Jag är inte så aktiv här längre i alla fall.
ClosingTime:

Regel är det inte, hyfs skulle man annars kunna kalla det.


Ja, precis. Varför då kalla det för regel?
Hyfs är viktiga saker, men ett internet forum som jag inte är speciellt aktiv på, och bara har runt två riktiga vänner på (varav den ena upphört att existera) är inte riktigt så viktig för mig att jag har en sådan respekt för stället att jag går efter deras moral när jag skapar trådar.
ClosingTime:

De du bemöter här är riktiga människor, men visst, vill du visa mindre respekt till dem för att du inte känner dem, så kör hårt.


Jag visar respekt till alla människor som förtjänar det, även om jag inte känner dem. Vidare anser jag inte att jag varit direkt respektlös mot någon för att jag har skapat en forumtråd som handlar om musik ^_^